Jeep accu

Het Jeep logo

De Jeep is een auto waarvan de oorsprong in Amerika ligt. Deze auto’s staan er bekend om dat ze vierwielaandrijving hebben. De auto’s werden oorspronkelijk ontworpen voor het leger. Dit is nog altijd terug te zien in de stoere modellen. In 1947 werd de Jeep Jeepster op de markt gebracht. Dit model kan gezien worden op de voorloper van de SUV. Hoewel Jeep ooit is opgericht door Willys-Overland hoort het tegenwoordig bij Fiat. Dit doet niks af aan de kwaliteit van de auto’s. De auto’s gaan over het algemeen lang mee en hebben een laag slijtgehalte. Meer automerken volgden met de productie van ‘’Jeeps’’. Enkele merken die ook dit model auto gingen ontwerpen zijn onder andere Renault, Chrysler en Kaiser. Voor zo’n sterke auto heb je natuurlijk een goede accu nodig. Jeep maakt deze niet zelf, een originele Jeep accu bestaat dus niet.

Hoe vind je de juiste accu voor je Jeep?

Voor een krachtige auto heb je een krachtige accu nodig. De motor is niet zomaar gestart natuurlijk. Hoewel de auto’s lang meegaan dient een accu wel tijdig vervangen te worden voordat een auto te lang stil staat. Eventuele schades worden hierdoor beperkt. Wil je snel een voordelige accu voor jouw Jeep? Bestel deze dan bij Accudeal.nl. Via de kentekencheck op de website kom je er gemakkelijk achter welke accu geschikt is. Mocht je toch nog wat advies willen inwinnen? Mail of bel dan even met onze klantenservice.   

Jeep Accu zoeken via kenteken of model

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Zoek uw voertuig op kenteken
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Selecteer je voertuig handmatig
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op Jeep OE artikelnummer

Als je de accu eenmaal hebt ontkoppelt is er vaak op de oude accu zelf wel af te lezen welke accu je nodig heb. Vaak is er door middel van cijfers en letters een code te ontdekken. Heb je het OE nummer gevonden? Vul dit in bij het zoekbalkje en vind de vervangende accu!

Meest verkochte producten

Alles over Jeep accu’s

Een Jeep gaat lang mee. Deze betrouwbare auto krijgt jou elke berg op en geen dal is te stijl voor deze auto. Helaas heeft de accu niet het eeuwige leven en dient tijdig vervangen te worden. Wil je weten welke accu je nodig heb? Wij staan voor je klaar om je advies te geven. De accu wordt gratis geleverd in Nederland en België. 

Jeep Cherokee

Lees meer over accu’s voor je Jeep Cherokee

Jeep Commanche

Lees hier alles over accu’s voor je Jeep Commanche

Jeep Commander

Lees meer over accu’s voor je Jeep Commander

Jeep Compass

Lees hier alles over accu’s voor je Jeep Compass

Jeep Cherokee

Lees meer over accu’s voor je Jeep Cherokee

Jeep Patriot

Lees hier alles over accu’s voor je Jeep Patriot

Jeep Renegade

Lees meer over accu’s voor je Jeep Renegade

Jeep Wrangler

Lees hier alles over accu’s voor je Jeep Wrangler