Accu voor een Jeep Cherokee

Een zwarte Jeep Cherokee

In 1974 kwam het Amerikaanse Jeep met de Cherokee op de markt. Dit mdoel was iets te groot voor de Europese wegen en steden, daarom is er in 1984 voor de Cherokee XJ gekozen. Een moderne SUV die compacter is dan zijn voorganger, maar ook de populairste! Begonnen als een 2 deurs variant is de auto na 5 generaties omgetoverd tot ruime gezinsauto. Met zijn sportieve uiterlijk is de Jeep een verkoopsucces geworden en tot 2018 geproduceerd.  Tegenwoordig is deze auto als Suv, Pick up en stationwagen beschikbaar. Voor elk soort Cherokee hebben wij een passende accu. 

Welke accu is geschikt voor jouw Jeep Cherokee?

De Jeep Cherokee wordt geroemd om zijn prestaties. Het is een krachtige auto waar je ook een bijpassende accu voor nodig hebt. Weet je niet precies welke accu er geschikt is voor jouw Jeep? 
Zoek dan via de kentekenzoekmachine. Er worden een aantal opties getoond. Je hoeft nu alleen nog maar de specificaties te vergelijken met je huidige accu. Let hier ook op de capaciteit, hoger mag altijd, mits de accu natuurlijk nog past. 

Jeep Cherokee accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Jeep Cherokee accu’s

Hulp bij het monteren

Er bestaan talloze filmpjes op internet over het onderwerp accu vervangen. Hier kun je goed zien hoe je dit het beste doet. Lees je het liever even goed door? Lees dan onze handleiding over dit onderwerp. Hierin leggen we stap voor stap uit hoe jij snel je accu vervangt. 

Accu’s voor alle Jeep Cherokee uitvoeringen

  • Jeep Cherokee 1973 tot 1986
  • Jeep Cherokee (KJ) 2001 tot 2008
  • Jeep Cherokee (KK) 2007 tot heden
  • Jeep Cherokee (KL) 2013 tot heden
  • Jeep Cherokee (XJ) 1983 tot 2001

Bestellen en bezorgen

Je bent net verhuisd van de grote stad naar het platteland. Een droom die is uitgekomen! Natuurlijk, in je studententijd was het stadsleven geweldig, maar nu geniet je vooral van ruimte en rust. Je hebt een leuk huisje met een stukje land. Daar wil je voor de kinderen wat dieren bij. Morgen gaan jullie het eerste nieuwe familielid ophalen; een shetland pony! Aangezien die niet op de achterbank kan, mag je de trailer van je nieuwe buurman gebruiken.

Wanneer je die de avond van tevoren wilt ophalen, stuit je direct op een probleem. Een start probleem wel te verstaan. De kinderen verwachten morgen een pony in de wei te zien, dus je moet snel aan een nieuwe accu komen. Maar het liefst wel een beetje voordelig, de verhuizing heeft al genoeg gekost. Via Accudeal heb je binnen 24 uur een nieuwe accu voor een scherpe prijs. Dankzij de makkelijke handleiding op de website heb je deze snel in je auto gezet en kan de pony op tijd gehaald worden. 

Samenvatting

De Jeep Cherokee kan wel wat vermogen gebruiken. Gelukkig kun je op Accudeal.nl niet alleen filteren op merk maar ook op capaciteit en start vermogen. Zo weet je zeker dat je de accu hebt, die jouw auto nodig heeft!  En kom je er niet uit, dan helpt onze klantenservice je graag verder.