Utrecht

Wil jij een lader of accu kopen in Utrecht? Dan kan je de producten gewoon afhalen in ons magazijn op de Texasdreef in Utrecht. Of je nu een auto accu, motor accu, camper, boot of andere accu nodig hebt in de buurt van regio Utrecht, je bent bij ons aan het juiste adres. Met onze grote voorraad accu’s voor diverse toepassingen, hebben we altijd wel een passend product voor jou in huis. Je kan je accu online kopen en afhalen op ons filiaal maar je mag natuurlijk ook gewoon langskomen. Onze verkoopmedewerkers daar staan je met alle plezier bij met deskundig advies om je te voorzien van het juiste product. Onze accu verkoop in filiaal Utrecht vind je op het volgende adres:

Accudeal Utrecht

Texasdreef 22
3565CL Utrecht
T: 085-0003642
Advies: [email protected]
Klantenservice: [email protected]

Filiaal Utrecht gesloten

Vanwege een aflopend huurcontract en het feit dat wij in Utrecht uit ons jasje zijn gegroeid hebben wij helaas moeten besluiten filiaal Utrecht tijdelijk te sluiten. Wij zijn hard op zoek naar een geschikte nieuwe ruimte waar we de komende jaren weer verder kunnen groeien en jou als klant weer kunnen verwelkomen en voorzien van advies.

Excuses voor het ongemak en hopelijk tot snel!

Openingstijden filiaal Utrecht

MaandagTijdelijk gesloten
DinsdagTijdelijk gesloten
WoensdagTijdelijk gesloten
DonderdagTijdelijk gesloten
VrijdagTijdelijk gesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Een accu kopen in Utrecht

Ons filiaal in Utrecht is opgezet om regionaal service en verkoop op het gebied van onze accu’s, laders, omvormers en zonnepanelen aan te kunnen bieden. Vanuit dit filiaal beleveren wij met eigen vervoer de gehele provincie Utrecht. Ook is er altijd iemand aanwezig op locatie om jou te kunnen voorzien van de beste adviezen en service.

Voor een grote voorraad accu’s, breed assortiment en altijd de beste deals kan je altijd terecht bij ons filiaal in Utrecht. Je kan in ons filiaal natuurlijk niet alleen terecht voor advies en verkoop vragen, maar natuurlijk ook als je na je aankoop van je accu of lader tegen een probleem aanloopt. Dit maakt het voor jou makkelijker om regionaal en fysiek ergens aan te kloppen nadat je een accu hebt gekocht in de regio Utrecht. Zo kan je veel makkelijker en sneller je schakelen en kunnen wij jou veel sneller helpen. Wil jij een accu kopen in Utrecht en omstreken? Dan doe je dit natuurlijk bij Accudeal Utrecht. We zien je snel in ons filiaal.