Over ons

JBE Batteries B.V.

JBE Batteries B.V. is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Schiedam (Rotterdam). Met onze jarenlange ervaring in deze accu branche kunnen wij passende oplossing bieden op het gebied van accu’s en batterijen. Als accuspecialist kunnen wij in vrijwel alle wensen van klanten voorzien. Wij leveren o.a. aan fabrikanten, grossiers en importeurs uit de meest uiteenlopende sectoren en hebben als missie om uit te groeien tot een toonaangevende acculeverancier in West-Europa. Met de creatie van ons eigen merk JBE hebben we een belangrijke stap gezet om onze doelstelling te bereiken.

Assortiment

JBE Batteries B.V. heeft een uitgebreid assortiment accu’s en verwante producten veelal direct leverbaar uit onze centraal gelegen magazijn n Schiedam. Als JBE® distributeur hebben wij vanzelfsprekend de gehele JBE® lijn op voorraad, tevens zijn we dealer van Varta, VMF, Optima en Victron waaronder:

Internet is de toekomst!

Het internet is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Steeds meer mensen bestellen hun benodigdheden via het web. Met oog op deze ontwikkeling heeft JBE Batteries B.V. een vooruitstrevende samenwerking opgestart met hun dealers: Accudeal.nl
Online kopen met lokaal gemak!
Dat is ons motto. Het gemak van online kopen met behoud van een landelijk netwerk van retailers.

Versturen van accu’s

Ook accu’s worden steeds vaker online besteld. Veel van deze producten vallen echter onder ´gevaarlijke goederen´ door de aanwezigheid van zuur en lood. Door de alsmaar strengere vervoerswetgeving omtrent het versturen van een dit product, wordt het steeds moeilijker om volgens de regels af te leveren bij consumenten. Doordat er maar weinig vervoerders zijn die zich hier op toeleggen (en de benodigde papieren/diploma’s hebben), kunnen accu’s niet mee met bekende pakketbezorgers zoals PostNL, DPD en TNT. Vervoerders die wél dit soort transporten uitvoeren geven echter geen richttijden voor aflevering. Dit betekent dat iemand gedurende de dag thuis moet zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Dat is niet praktisch en eigenlijk iets wat voor steeds minder mensen is weggelegd.

Lokale service met het gemak van online kopen

Door ons landelijk netwerk van dealers biedt Accudeal.nl u de mogelijkheid om haar producten via het internet te bestellen en lokaal of regionaal af te halen. Of zelfs dezelfde avond al thuisbezorgd te hebben. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om n overleg de accu te laten bezorgen binnen een gewenst tijdskader. Dit geeft een lokale service, zoals u gewend bent bij het kopen van een product in een fysieke winkel, maar mét het gemak van online shoppen.

Samenwerking, service en gemak! Dat is waar Accudeal.nl voor staat.