Bosch accu

Afbeelding van Bosch accu's

Een Bosch accu kopen? Dat doe je bij Accudeal. Deskundig advies, 2 Jaar garantie en vanavond nog in huis met de Same Day Delivery bezorgoptie. Een Bosch accu is misschien wel een van de weinige accu merken die je kent. Ze maken natuurlijk meer dan alleen accu’s. Schroefmachines, accu gereedschap en wasmachines zijn daar slechts een voorbeeld van. Deze producten hebben wel één ding gemeen. Het zijn technische producten. Dat is dan ook waar Bosch goed in is. Als groot A-merk zullen ze hun naam niet te grabbel gooien met een slecht product. Precies dit is dan ook waarom je zou moeten kiezen voor een Bosch accu. Kwaliteit is waar ze voor staan en een slecht accu beschadigd deze naam. Daarom weet je zeker dat je kiest voor het aller beste. Accu’s van Bosch zijn onderverdeeld in een aantal verschillende accu lijnen. Alle lijnen zijn speciaal voorzien van het door Clarios ontwikkelde Powerframe rooster. W

ij hebben vrijwel alle Bosch accu’s in ons assortiment. Daarnaast geven we je op deze pagina handige informatie over het uitzoeken van de Bosch accu die bij jou toepassing past. Bij accudeal blijft het echter niet bij aankopen. We geven je op deze pagina ook allerlei handige tips en tricks om de juiste Bosch accu te monteren en onderhouden. Zo helpen we je ook om je zo lang mogelijk, zorgeloos van de juiste stroom te voorzien.

Ons Bosch Accu aanbod

In onze webshop vind je verschillende toepassingen. Voor al deze toepassingen kunnen wij de juiste Bosch accu’s aanbieden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op onze auto pagina. Ook op onze motor pagina vind je een groot aanbod aan Bosch batterijen. Ben je op zoek naar een accu die geschikt is voor stroomvoorziening? Dan kun je hier terecht. Het aanbod is groot maar dankzijn de handige filters kun je makkelijk zoeken naar de juiste keuze. En dat uiteraard voor de beste prijs!

Aanbiedingen van de maand

Waarom Kiezen voor een accu van Bosch

 

Zoals we hierboven al beschreven zijn Bosch accu’s van uitzonderlijke kwaliteit.  Alle batterijen van Bosch staan gelijk voor OE kwaliteit. Kies je voor een accu van Bosch dan ben je gegarandeerd van jaren plezier.  

De verschillende series

Dit is een Bosch S4002
afbeelding van een bosch s5002

Bosch S3 accu’s
Dit is de instaplijn. Gemaakt voor oudere voertuigen met minder eisen. Bijvoorbeeld auto’s met weinig elektronische apparatuur. Een simpele starter die zijn werk doet!

Bosch S4 accu’s
De middenklasse lijn, geschikt voor bijna elk voertuig. Dit voldoet aan alle moderne eisen. Zo is de S4 lijn geschikt voor het starten van bijvoorbeeld auto’s en boten. 

Bosch S5 accu’s
Deze batterijen zijn gemaakt voor als er echt heel veel extra vermogen nodig is. De top lijn is van uitzonderlijke kwaliteit. De S5 accu’s zijn voorzien van extra hoge koudstart en een hogere capaciteit dan de S3 en S4 lijn.