Bosch accu

Afbeelding van Bosch accu's

 

Een Bosch accu, misschien wel een van de weinige accu merken die je kent. Ze maken natuurlijk meer dan alleen accu’s. Schroefmachines, Schuurapparaten, zijn daar maar een voorbeeld van. 1 ding hebben alle Bosch producten gemeen, het zijn technische producten. Dat is dan ook waar ze goed in zijn. Ze zullen hun naam niet te grabbelen gooien met een slecht product. Precies dat is dan ook waarom je zou moeten kiezen voor een Bosch accu. Kwaliteit is waar ze voor staan en een slecht product beschadigd deze naam. Daarom weet u zeker dat je kiest voor het beste. Accu’s van Bosch zijn onderverdeeld in een aantal verschillende lijnen. Alle lijnen zijn speciaal voorzien van het door Johnson Controls ontwikkelde Powerframe rooster.  

Ons Bosch Accu aanbod

Op onze website vind je verschillende toepassingen waar wij Bosch accu’s voor aanbieden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op onze auto pagina. Ook op onze motor pagina vind je een groot aanbod aan Bosch batterijen. Ben je op zoek naar een accu die geschikt is voor stroomvoorziening? Dan kun je hier terecht. Het aanbod is groot maar dankzijn de handige filters kun je makkelijk zoeken naar de juiste keuze. En dat uiteraard voor de beste prijs!

Aanbiedingen van de maand

Waarom Kiezen voor een accu van Bosch

 

Zoals we hierboven al beschreven zijn Bosch accu’s van uitzonderlijke kwaliteit.  Alle batterijen van staan gelijk voor OE kwaliteit. Kies je voor een accu van Bosch dan ben je gegarandeerd van jaren plezier.  

De verschillende series

Dit is een Bosch S4002
afbeelding van een bosch s5002

Bosch S3 accu’s
Dit is de instaplijn. Gemaakt voor oudere voertuigen met minder eisen. Bijvoorbeeld auto’s met weinig elektronische apparatuur. Een simpele starter die zijn werk doet!

Bosch S4 accu’s
De middenklasse lijn, geschikt voor bijna elk voertuig. Dit voldoet aan alle moderne eisen. Zo is de S4 lijn geschikt voor het starten van bijvoorbeeld auto’s en boten. 

Bosch S5 accu’s
Deze batterijen zijn gemaakt voor als er echt heel veel extra vermogen nodig is. De top lijn is van uitzonderlijke kwaliteit. De S5 accu’s zijn voorzien van extra hoge koudstart en een hogere capaciteit dan de S3 en S4 lijn.