Bosch

Bosch accu slider

Een Bosch accu, misschien wel een van de weinige accu merken die u kent. Ze maken natuurlijk meer dan alleen accu’s. Schroefmachines, Schuurapparaten, zijn daar maar een voorbeeld van. 1 ding hebben alle Bosch producten gemeen, het zijn technische producten. Dat is dan ook waar ze goed in zijn. Ze zullen hun naam niet te grabbelen gooien met een slecht product. Precies dat is dan ook waarom u zou moeten kiezen voor een Bosch accu. Kwaliteit is waar ze voor staan en een slecht product beschadigd deze naam. Daarom weet u zeker dat u kiest voor het beste. Accu’s van Bosch zijn onderverdeeld in een aantal verschillende lijnen. Alle lijnen zijn speciaal voorzien van het door Johnson Controls ontwikkelde Powerframe rooster.┬áSterker nog wist u dat Bosch dit product zelf helemaal niet maakt. Ze laten deze produceren door JCI of terwijl: Varta.

Wilt u dus een Bosch accu kopen, dan kunt u beter bij onze Varta accu’s kijken. Dit is exact hetzelfde product, maar dan goedkoper.

Bosch S3 accu’s

Dit is de instaplijn van Bosch. Gemaakt voor oudere voertuigen met minder eisen.

Bosch S4 batterijen

De middenklasse lijn, geschikt voor bijna elk voertuig. Dit voldoet aan alle moderne eisen.

Bosch S5 accu

Deze Bosch batterijen zijn gemaakt voor als er echt heel veel extra vermogen nodig is. De toplijn van uitzonderlijke kwaliteit.