Retourneren

Je hebt een bestelling geplaatst bij ons. Nu blijkt het dat je de accu ineens toch niet nodig blijkt te hebben of om een andere reden wilt terug sturen. Dat kan natuurlijk iedereen overkomen. Gelukkig heb je daarom altijd het recht je product te retourneren.

Retoursvoorwaarden

Je kan de producten uiteraard ook alleen retour sturen indien deze volledig ongebruikt zijn. Controleer daarom altijd voor montage of ingebruikname de afmetingen, capaciteit en het poolschema aan de hand van de oude gedemonteerde accu. Motorfiets accu’s kunnen alleen retour worden gestuurd indien deze nog NIET gezuurd zijn. Afgevulde motorfiets batterijen zijn voor ons niet meer als nieuw te verkopen en worden dus gezien als gebruikt (m.u.v. fabrieksgesloten en gevulde producten) Voor laders en zonnepanelen geld dat deze in de originele verpakking en zonder beschadiging retour moet komen. Aangezien wij de verzendkosten bij de bestelling al kosteloos opnemen zijn de kosten hiervoor wel voor je eigen rekening, wel zo eerlijk natuurlijk. Wij kunnen er tenslotte ook niets aan doen dat je de producten hebt besteld zonder eerst zeker te weten of je hem ook nodig hebt.
Let op: een retour moet binnen 14 dagen na ontvangst bij ons gemeld zijn.

Stappenplan voor het retour sturen van je product

Voor het retour sturen van een producten zijn er ook nog wat haken en ogen. Afhankelijk van welk product je hebt aangeschaft verschilt ook de wijze van verpakken bij het terugsturen.

  1. Meld je retour per e-mail aan [email protected]
  2. Vermeld in het onderwerp retour #12345 (jouw ordernummer)
  3. Vermeld in je mail het ordernummer, de besteldatum, reden van retour en of de accu gebruikt is.
  4. Je ontvangt van ons een inpak stappenplan en retour formulier terug per mail terug. Indien je een auto accu wilt retourneren volg dan stap 5. A: Voor alle andere producten ga je verder naar stap 5. B:
  5. A: Wij sturen je een enveloppe voorzien van plugjes en gevaren etiketten. Pak de auto accu daarna in volgens ons stappenplan. Stappenplan over hoe je jouw product retour klaar inpakt5. B: Ongezuurde motor accu’s, laders, omvormers en zonnepanelen kunnen worden geretourneerd door de producten in de originele verpakking in een kartonnen doos te verpakken voorzien van vulmateriaal ter bescherming van het product.
  6. Verstuur het pakket met een vervoeder naar eigen keuze. De kosten en het risico van schade tijdens het retourneren zijn voor jouw rekening. Je staat dus vrij om zelf een vervoerder te kiezen. Plak het adres etiket van de gekozen vervoerder altijd op de bovenzijde van de doos.
  7. Zodra we jouw pakket in goede orde, onbeschadigd en ongebruikt retour hebben ontvangen zullen we je hier direct van op de hoogte stellen.
  8. Binnen 10 werkdagen na ontvangst van je retour zullen we het bedrag terugstorten op de rekening waarmee je hebt betaald.

Heb je nog vragen stel deze dan gerust aan één van onze service medewerkers via de chat.