Bezorgopties

<- terug naar bezorgen en afhalen

Iedereen heeft andere voorkeuren, zo ook over de levering. Wij doen ons beste om voor elke voorkeur een juiste levering te bieden. Onze pakketjes gaan elke werkdag van maandag t/m vrijdag de deur uit. Wanneer je het bezorgd wilt hebben is helemaal aan jou. Wij leveren door heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden.

Onze verschillende bezorgopties

 • Vanavond nog in huis!
  Liever de accu dezelfde dag nog in huis hebben? Als u voor 12:00 uur besteld, wordt de accu diezelfde avond nog bij u thuisbezorgd. En wij leveren de accu geheel gratis. Ook stuurt de bezorger op de dag zelf, in de ochtend, een sms met de tijden wanneer het pakketje bij u geleverd wordt. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Let op: dit geldt voor alle accu’s tot 115Ah.
  Kosten: Gratis
 • Bestelling morgen overdag in huis!
  Ook hebben wij de optie: voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis. Hiervoor krijgt u via de mail een track en trace code, waarmee u het pakketje kunt volgen. Op deze manier kunt u zelf altijd nakijken wanneer uw pakketje komt.
  Kosten: Gratis
 • Morgenavond uw pakketje in huis! 
  De optie voor 23:59 besteld, is morgenavond in huis. Deze optie is speciaal voor de mensen die het net niet hebben gered om een bestelling te plaatsen voor 12:00, en die niet overdag thuis zijn. Op deze manier kunt u toch nog het pakketje makkelijk ontvangen. Let op: dit geldt voor alle accu’s tot 115 Ah.
  Kosten: Gratis 
 • Levering op zaterdag!
  Zaterdag leveringen? bij ons wel! Zaterdag wordt er door ons gewoon afgeleverd. Ben je door de weeks niet thuis? Of is het vrijdag en heb je je pakketje morgen nodig? Bij Accudeal kan je je bestelling gewoon op zaterdag binnen krijgen, zonder extra kosten. Je moet hem alleen wel voor vrijdag middag 17:00 uur bestellen.
  Kosten: Gratis

Afhalen kan natuurlijk ook

 • Afhalen tijdens openingstijden
  Kies voor  de bezorgoptie afhalen om het pakket bij ons op te halen. Het pakket kan dan binnen 1 uur na de bestelling al worden afgehaald in onze winkel in Rotterdam. Bekijk hier onze openingstijden. Het kost u hooguit een beetje tijd en brandstof!
  Kosten: Gratis

<- terug naar de Accudeal klantenservice