Bezorgopties

<- terug naar bezorgen en afhalen

Iedereen heeft andere voorkeuren, zo ook over de levering van je bestelde product. Wij doen ons beste om voor elke voorkeur een juiste levering te bieden. Onze pakketten gaan elke maandag t/m zaterdag de deur uit. Wanneer je je pakket bezorgd wilt hebben is helemaal aan jou. Wij leveren door heel Nederland en België

Onze verschillende bezorgopties

Gratis bezorgd

Je pakket wordt volledig gratis bezorgd tussen 09:00 en 22:00. Wij proberen daarbij rekening te houden met jouw voorkeursdatum naar keuze, maar kunnen deze datum niet garanderen. Gelukkig lukt dit ons in 95% van alle gevallen wel.

Maandag t/m Zaterdag

NL&BE: Gratis

*alleen mogelijk bij orders vanaf 37 euro

Vanavond bezorgd

Vanavond bezorgd? Dat kan bij Accudeal. Bij bestelling voor 11:00 in Nederland of voor 11:00 in België wordt je bestelling dezelfde avond tussen 17:00 en 22:00 nog bezorgd. Wordt het pakket niet aangeboden op dezelfde dag? Dan ontvang jij je fee terug van ons.

Maandag t/m vrijdag

NL: €3,99
BE: €4,99


*alleen mogelijk voor producten onder de 25kg

Avond bezorging

Je pakket wordt altijd aangeboden in de avond tussen 17:00 en 22:00. Wij proberen daarbij rekening te houden met jouw voorkeursdatum naar keuze, maar kunnen deze datum niet garanderen. Je betaald dus voor garantie over het tijdsvak, niet voor de geselecteerde afleverdatum. Gelukkig lukt de voorkeursdatum 95% van alle gevallen ook gewoon.

Maandag t/m Vrijdag

NL: €1,99
BE: €2,99

*alleen mogelijk voor producten onder de 25kg

Bezorging overdag

Je pakket wordt altijd overdag aangeboden tussen 09:00 en 17:00. Wij proberen daarbij rekening te houden met jouw voorkeursdatum naar keuze, maar kunnen deze datum niet garanderen. Je betaald dus voor garantie over het tijdsvak, niet voor de geselecteerde afleverdatum. Gelukkig lukt de voorkeursdatum 95% van alle gevallen ook gewoon.

Maandag t/m Zaterdag

NL: €1,99
BE: €2,99

*alleen mogelijk voor producten onder de 25kg

Afhalen kan natuurlijk ook

  • Afhalen tijdens openingstijden
    Kies voor  de bezorgoptie afhalen om het pakket bij ons op te halen in één van onze magazijnen. Het pakket kan dan binnen 1 uur na de bestelling al worden afgehaald in een van onze afhaalfilialen. Bekijk hier onze openingstijden. Het kost je hooguit een beetje tijd en brandstof!
    Kosten: Gratis 

<- terug naar de Accudeal klantenservice