Bezorgopties

<- terug naar bezorgen en afhalen

Iedereen heeft andere voorkeuren, zo ook over de levering. Wij doen ons beste om voor elke voorkeur een juiste levering te bieden. Onze pakketjes gaan elke werkdag van maandag t/m vrijdag de deur uit. Wanneer je het bezorgd wilt hebben is helemaal aan jou.

Onze verschillende bezorgopties

 • Vanavond nog in huis! (Op dit moment alleen mogelijk in de regio Rotterdam/ Den Haag)
  Je had je bestelling eigenlijk nog gisteren nodig? Dat gaat natuurlijk niet. Maar we zijn wel heel snel. Kom je niet uit de buurt van onze winkel komt en kan je echt niet wachten tot morgen. Kies dan voor deze bezorgoptie. Als je voor 16:00 uur besteld heb je de bestelling dezelfde avond nog in huis. Via de mail krijg je een Track and Trace code, zo weet je altijd waar je pakket is.
  Kosten: € 14,95
 • Bestelling morgen in huis!
  Heb je de bestelling voor 15:00 geplaatst? Dan kan je met de bezorgoptie morgen in huis, het pakket de volgende werkdag al in huis hebben. Uiteraard krijg je ook hier een track and Trace code waarmee je het pakket overal kan volgen.
  Kosten: Gratis
 • Levering op zaterdag!
  Zaterdag leveringen? bij ons wel! Zaterdag word er door ons gewoon afgeleverd. Ben je door de weeks niet thuis? Of is het vrijdag en heb je je pakketje morgen nodig? Bij Accudeal kan je je bestelling gewoon op zaterdag binnen krijgen, zonder extra kosten.
  Kosten: Gratis

Afhalen kan natuurlijk ook

 • Afhalen tijdens openingstijden
  Kies voor  de bezorgoptie afhalen om het pakket bij ons op te halen. Het pakket kan dan binnen 2 uur na de bestelling al worden afgehaald in onze winkel in Schiedam. Helemaal gratis. Het kost u hooguit een beetje tijd en brandstof!
  Kosten: Gratis

<- terug naar de Accudeal klantenservice