Accu kopen in Amsterdam

Wil jij een accu kopen in Amsterdam? Dan kan je de producten gewoon afhalen in ons magazijn op de Coenhavenweg. Of je nu een auto accu, motor accu, camper, boot of andere accu nodig hebt in de buurt van regio Amsterdam, je bent bij ons aan het juiste adres. Met onze grote voorraad accu’s voor diverse toepassingen hebben we altijd wel een passend product voor jou in huis. Je kan je accu online kopen en afhalen op ons filiaal maar je mag natuurlijk ook gewoon langskomen. Onze verkoopmedewerkers daar staan je met alle plezier bij met deskundig advies om je te voorzien van het juiste product. Ons Accu verkoop Amsterdam filiaal vind je op het volgende adres:

Accudeal Amsterdam

Coenhavenweg 32
1013BL Amsterdam
T: 085-0003642
E: [email protected]

Op dit moment is onze klantenservice door drukte slecht bereikbaar. Onze reactietijd kan langer zijn dan je van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak

Wegens ziekte van een collega en personeelsgebrek is ons filiaal in Amsterdam vandaag gesloten. Onze excuses voor het ongemak.

Openingstijden

MaandagTijdelijk gesloten
DinsdagTijdelijk gesloten
WoensdagTijdelijk gesloten
DonderdagTijdelijk gesloten
VrijdagTijdelijk gesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Ons filiaal in Amsterdam is opgezet om regionaal service en verkoop op het gebied van onze producten aan te kunnen bieden. Vanuit dit filiaal beleveren wij met eigen vervoer de gehele provincie Noord-Holland en een deel van Flevoland. Ook is er altijd iemand aanwezig op locatie om jou te kunnen voorzien van de beste adviezen en service.

Voor een grote voorraad accu’s, breed assortiment en altijd de beste deals kan je altijd terecht bij ons filiaal in Amsterdam. Niet alleen bij verkoop, maar natuurlijk ook als je na je aankoop van je accu tegen een probleem aanloopt. Dit maakt het voor jou als klant makkelijker om regionaal en fysiek ergens aan te kloppen nadat je een accu hebt gekocht in de regio Amsterdam. Zo kan je veel makkelijker en sneller je schakelen en kunnen wij jou veel sneller helpen. Wil jij een accu kopen in Amsterdam en omstreken? Dan doe je dit natuurlijk bij Accudeal Amsterdam. We zien je snel in ons filiaal.