Accu voor een Jeep Wrangler

Een zwarte Jeep Wrangler

De Jeep Wrangler is voor het eerst geproduceerd in 1986. Deze open Jeep was gebaseerd op de Jeeps die in de 2e wereldoorlog zijn ingezet. Het is één van de bekendste open terrein wagens ter wereld. De auto staat, volgens de makers, voor vrijheid en levenslust. In de loop der jaren is er eigenlijk weinig veranderd aan het model. Het stoere vierkantie uiterlijk is altijd gebleven. Tot aan 2006. De auto’s werden veiliger en de uitstraling werd zachter gemaakt.  De Wrangler is verschenen in 2- en 4-deurs variant. Daarnaast zijn er 3 mogelijkheden voor de keuze in daksoort aangeboden. Dit is uniek in de autowereld! Zo bestaat de keuze uit het Sun Rider Soft Top (het standaard, zacht dak), het Freedom Hard Top (een hard, metalen dak in 3 stukken) en het Freedom Roof System (een zacht dak dat ook elektronisch op te vouwen is).  

Welke accu is geschikt voor jouw Jeep Wrangler?

Er zijn in totaal 7 verschillende soorten Wranglers op de markt gekomen. Niet elk type heeft dezelfde accu. Je kunt uit ons totale aanbod auto accu’s kiezen op basis van merk, capaciteit of afmeting. Weet je niet zeker welke accu je nodig hebt? Zoek dan via je kenteken in onze zoekmachine. Vergeet niet om te controleren of de afmetingen en capaciteit overeenkomen. 

Jeep Wrangler accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Jeep Wrangler accu’s

Hulp bij het monteren

Je kunt online verschillende filmpjes vinden over het monteren van een Jeep accu. Wil je het liever even nalezen? Dat kan! Op deze pagina vind je een handleiding waarin wij stap voor stap uitleggen hoe je dit het beste doet.  

Accu’s voor alle Jeep Wrangler uitvoeringen

  • Jeep Wrangler I (Yj, SJ) 1986 tot 1996
  • Jeep Wrangler II (TJ) 1996 tot 2008
  • Jeep Wrangler III (JK) 2006 tot heden
  • Jeep Wrangler IV (JL) 2017 tot heden

Bestellen en bezorgen

De lente is weer begonnen! Naast de oplopende temperaturen betekent dit ook dat je weer kunt gaan kitesurfen. Aan het einde van de werkdag rijd je naar het strand om eens lekker te gaan uitwaaien. Je trekt je dikste wetsuit aan, want het water is nog ijskoud, en haalt de kite van je dak.  
Wat is dat toch genieten! Na 2 uur vliegen over de golven loop je terug naar je Wrangler. Tot je schrik zie je dat je je lampen aan hebt laten staan. Met veel moeite krijg je je auto nog aan de praat. Helaas is dit niet de eerste keer dat dit gebeurt en zal je nu toch echt aan een nieuwe accu moeten. 

Thuisgekomen besluit je direct te googlen, en als eerste resultaat krijg je Accudeal. Via de kentekenzoekmachine, zie je meteen welke accu geschikt is. Je controleert de afmetingen en capaciteit nog voor de zekerheid en besteld ‘m dan snel. De volgende dag heb je je accu al in huis en kan je s’avonds weer lekker naar het strand. De lichten vergeet je niet meer uit te doen. 

Samenvatting

De Jeep Wrangler is een stoere, stevige auto die je niet kunt missen op de weg. Deze krachtige auto heeft een accu van kwaliteit nodig. Daarom koop jij je accu bij Accudeal.nl. Dan ben je er zeker van dat je de juiste accu voor de juiste prijs hebt.