Accu voor een Jeep Compass

Een rode Jeep Compass

Jeep heeft met de Compass de eerste crossover op de markt gebracht. Deze crossover is bedoeld als instapmodel voor klanten die voor het eerst een Jeep willen gaan rijden. De auto zou voornamelijk geschikt worden gemaakt voor verharde wegen. Qua uiterlijk is de SUV ook zachter dan zijn voorgangers, en heeft deze de zachtere trekken van een Hatchback. De nieuwere generaties van de Compass gaan steeds meer op de vertrouwde Jeep modellen lijken en krijgen dan ook het “Trail Rated”embleem mij, waarbij zij worden goedgekeurd voor off-road gebruik. De Jeep Compass wordt uitgebracht in 3 modellen; Sport, Latitude en Limited.

Welke accu is geschikt voor jouw Jeep Compass?

Welke accu geschikt is voor jouw Jeep Compass, hangt helemaal van het type af. De nieuwere modellen zullen over meer technische specificaties beschikken, en dus ook meer van je accu vragen. Je kunt natuurlijk zoeken in ons complete aanbod van auto accu’s, maar je kunt het jezelf ook wat makkelijker maken. Zoek bijvoorbeeld eens via je kenteken. Er wordt dan een selectie getoond met mogelijk geschikte accu’s. Je hoeft alleen nog de capaciteit en afmetingen te vergelijken met je huidige accu. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

Jeep Compass accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Jeep Compass accu’s

Hulp bij het monteren

Je kunt je accu natuurlijk laten monteren bij de garage. Maar wist je dat je dit ook prima zelf kunt doen? Hoe je dat doet, kun je lezen op deze pagina. Er zijn ook talloze filmpjes te vinden over het vervangen van een Jeep Compass accu. 

Accu’s voor alle Jeep Compass uitvoeringen

  • Jeep Compass (MK49) 2006 tot heden
  • Jeep Compass (MP, M6) 2016 tot heden

Bestellen en bezorgen

Oktober is aangebroken en de herfst is duidelijk begonnen. De bladeren kleuren geel en de avonden vallen weer vroeg. Je besluit om dit weekend met de kinderen naar een pompoenveld te gaan. Want het hele weekend binnen zitten is ook nergens goed voor. Lekker er op uit, de hond mee en een frisse neus halen. Er is slechts één obstakel aan dit plan. Je auto wilde vanmorgen met moeite starten. Daar moet je eerst naar kijken voordat jullie met het complete huishouden op pad gaan. 

Je hebt al eerder bij Accudeal besteld, toen de scooter accu leeg was, dus je weet dat je de accu ruim op tijd binnen hebt. Dezelfde dag zelfs nog! Je haalt de oude accu alvast uit de auto, die kan de bezorger gelijk meenemen. Diezelfde avond nog zit de nieuwe accu in de auto en kunnen jullie dit weekend zonder zorgen op pad. 

Samenvatting

De Jeep Compass is uitermate geschikt voor bestuurders die voornamelijk op de verharde weg rijden. Een compacte SUV met de Jeep kwaliteit. Ben jij in het bezit van een Jeep Compass en op zoek naar een nieuwe accu? Wij hebben voor elk type de juiste accu voor de beste prijs.