Dacia Accu

Het Dacia logo

Go Duster! Het reclame spotje van het Roemeense merk Dacia is vaak het eerste wat in je hoofd opkomt als er weer eentje voorbij rijdt. De robuuste en no-nonsense modellen zijn een resultaat van een samenwerking tussen een oude vrachtwagen onderdelen fabriek en het Franse merk Renault, welke het merk opnam in de Renault Group in 1966.  In 1968 rolde de eerste personen auto van de band, de Dacia 1100, en zal tot aan Juli 2004 in productie blijven.  

Tegenwoordig is het aanbod flink gegroeid en bestaat het scala uit de Duster, de Sandero, de Logan MCV, de Lodgy en de Dokker welke allemaal in vele combinaties te bestellen zijn.  In tegenstelling tot de auto zelf, gaan de accu’s wat minder lang mee en zullen na een aantal jaren vervangen moeten worden. Dacia produceert geen eigen accu’s dus een originele accu bestaat niet. Hierdoor is er een ruim scala aan alternatieven beschikbaar voor elk model en zijn hier te vinden bij Accudeal.nl.  

Hoe vind je de juiste accu voor je Dacia?

Voor je betrouwbare Dacia wil je natuurlijk een betrouwbare accu die je de komende jaren weer zorgeloos rond laat zoeven over de Europese wegen. Aangezien niet elk model dezelfde accu heeft, hebben we de bekendste modellen voor je op een rijtje gezet. Hier kun je alles lezen over het model en welke accu daar het beste bij past. Je kunt ook zelf zoeken op het model en type, of je kenteken invullen in de zoekmachine.  

Dacia Accu zoeken via kenteken of model

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op Toyota OE artikelnummer

Staat er een OE nummer op je huidige accu? Zodra je deze invult in de zoekbalk, verschijnen de accu’s die gelijk zijn aan je huidige accu. We bieden je diverse merken aan in diverse prijsklasse, zoals Varta.  Allemaal van uitstekende kwaliteit voor een uitstekende prijs. 

Meest verkochte producten

Alles over Dacia accu’s

Dacia staat voor betaalbare kwaliteit en een onderhoudsarme auto voor iedereen. Om deze op de weg te houden wil je natuurlijk een even zo betrouwbare accu in je auto hebben en die vind je bij Accudeal. Bekijk snel welke accu bij jouw model past. We hebben de populairste voor je op een rijtje gezet. Staat jouw model er niet bij? Zoek via de kenteken zoekmachine, het model of één van de handige filters welke geschikt is voor jouw auto. Kom je er niet helemaal uit? Onze klantenservice kijkt graag even met je mee.   

Dacia Dokker

Lees meer over accu’s voor je Dacia Dokker

Dacia Duster

Lees hier alles over accu’s voor je Dacia Duster

Dacia Lodgy

Lees meer over accu’s voor je Dacia Lodgy

Dacia Logan

Lees hier alles over accu’s voor je Dacia Logan

Dacia Nova

Lees meer over accu’s voor je Dacia Nova

Dacia Sandero

Lees hier alles over accu’s voor je Dacia Sandero

Dacia Solenza

Lees meer over accu’s voor je Dacia Solenza

Dacia Supernova

Lees hier alles over accu’s voor je Toyota Camry