Accu voor een Dacia Logan

Een blauwe Dacia Logan

De Dacia Logan is geboren uit een samenwerking tussen het Franse Renault en het Roemeense Dacia. Sinds 2004 is deze kleine familie wagen op de markt. Dat deze samenwerking een goede zet is geweest, blijkt wel uit de verkoopcijfers. Voor 2015 was deze namelijk al meer dan 3 miljoen keer verkocht. In 2005 is de auto verkozen tot beste auto van het jaar. Een geslaagde productie dus.  

De populariteit van de Logan is voornamelijk te danken aan zijn betaalbaarheid. De elektronische specificaties zijn daardoor iets beperkter. Een hele zware accu zal je dan ook niet verwachten bij de Dacia Logan. 

Welke accu is geschikt voor jouw Dacia Logan?

Dacia heeft verschillende uitvoeringen van de Logan op de markt gebracht. Zo is deze verkrijgbaar als sedan of station uitvoering. Elk van deze uitvoeringen kunnen onderverdeeld worden in Access, Ambiance, Laureate en Prestige uitrusting. Niet elke Logan zal dus dezelfde accu gebruiken. Weet je niet zeker welke accu bij jouw Logan hoort? Neem dan vooral even contact op met onze klantenservice.  

Dacia Logan accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Dacia Logan accu’s

Hulp bij het monteren

Nu je geld hebt bespaart op de aanschaf van je accu, kun je nog meer besparen door deze er zelf in te zetten. Hoe je dat makkelijk zelf kunt doen zie je in deze handleiding.

Accu’s voor alle Dacia Logan uitvoeringen

  • Dacia Logan 2004 tot 2020
  • Dacia Logan II 2009 tot 2020
  • Dacia Logan Express 2009 tot 2020
  • Dacia Logan MCV 2007 tot 2020
  • Dacia Logan MCV 2007 tot 2020
  • Dacia Logan Pick Up 2008 tot 2020

Bestellen en bezorgen

De kerstvakantie is begonnen. Je hebt een aantal leuke uitjes op de planning waarbij jouw Dacia Logan goed van pas gaat komen. Zo staat een uitje naar de kerstmarkt in Maastricht als eerste op de planning. Het wordt een lange rit morgen dus je besluit wat proviand te halen voor onderweg. 
Zodra je de auto wilt starten, merk je al dat dit moeizaam gaat. De paniek vliegt je om de oren, waar haal je voor morgen nog een nieuwe accu? Gelukkig kun je bij Accudeal rekenen op een snelle bezorging. S’Avonds wordt je pakket netjes geleverd en zit deze binnen no-time in de auto. De vakantie is gered!

Samenvatting

De Dacia Logan is een betaalbare auto die goed gewaardeerd wordt. Of je nu een nieuwe of occasion in je bezit hebt, je krijgt waar voor je geld. Je wilt dat hetzelfde geldt voor je accu. Dan zit je bij bij Accudeal goed. Accu’s van grote kwaliteit voor een goede prijs!