Accu voor een Dacia Dokker

Een blauwe dacia dokker

In 2012 wordt door het Roemeense Dacia een nieuw model geïntroduceerd. Dit model wordt de  Dokker genoemd. Een nieuwe passagierstransporteur is geboren! De naam Dokker komt van het beroep dokwerker. Dit omdat het voertuig robuust is met een grote laadcapaciteit. Het model werd als eerste in Roemenië gelanceerd waarna het verder Europa in trok. Na de transporteur-variant verscheen deze ook als paneelvan. Er bestaat ook nog een crossover versie: De Dokker Stepaway.  
Dit model is in samenwerking met Renault gebouwd. Zowel Renault als Dacia maken zelf geen accu’s. Hiervoor ben je bij Accudeal wél aan het juiste adres. 

Welke accu is geschikt voor jouw Dacia Dokker?

Of je nu de transporter of de van variant van de Dokker hebt, wij hebben de juiste accu voor je. Weet je niet helemaal zeker welke accu de juiste is? Geen probleem, wij hebben verschillende zoekfuncties voor je. Zo is er de kentekenzoekmachine. Hierin kun je een indicatie van geshcikte accu’s terugvinden. Vergelijk nog wel even de afmetingen en capaciteit van je huidige accu. Je kunt ook filteren op  merk.  Diverse A merken als Bosch en Varta, maar ook ons eigen JBE merk kun je hier terugvinden. 

Dacia Dokker accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Dacia Dokker accu’s

Hulp bij het monteren

Nu je geld hebt bespaart op de aanschaf van je accu, kun je nog meer besparen door deze er zelf in te zetten. Hoe je dat makkelijk zelf kunt doen zie je in deze handleiding.

Accu’s voor alle Dacia Dokker uitvoeringen

  • Dacia Dokker Bestelwagen 2012 tot 2020
  • Dacia Dokker Stationwagen 2012 tot 2020

Bestellen en bezorgen

Je hebt dit jaar een grote stap gemaakt, je bent voor jezelf begonnen! Je hebt een mooie Dacia Dokker op de kop weten te tikken en deze bestickerd met je gloednieuwe bedrijfslogo. Na de vakantie ga je dan echt beginnen, spannend! In je laatste weekje vrij tref je alvast de voorbereidingen. Een goed begin is immers het halve werk! Net voor je je laatste ritje naar de bouwmarkt wilt maken, slaat de schrik je om het hart. Je Dokker start niet meer! Dit had je niet in je begroting meegenomen. Gelukkig zie je al snel dat de voor jouw geschikte accu voor een leuke prijs op Accudeal staat. En de bezorging is ook nog gratis. Dat valt weer alles mee!

Samenvatting

De Dacia Dokker is een goedgebouwde, sterke transporter waar je met een gerust hart de werkweek mee doorkomt.  Alleen de accu moet wel af en toe vervangen worden. Ben jij in het bezit van deze “Dockwerker”en op zoek naar een nieuwe accu? Dan zit je bij Accudeal.nl goed!