Accu voor een Dacia Sandero

Een blauwe dacia dokker

Dacia heeft met de Sandero een praktische auto op de markt gebracht. Niet te veel poespas en doet wat het moet doen. Dit model is in 2007 op de markt gebracht door het Roemeense merk. Het is de ultieme prijs/kwaliteitverhouding die de Sandero zo populair maakt. Na de lancering wordt er weinig aan het model gesleuteld. Echter, in 2011 komt er toch een nieuwere versie de markt op met een gloednieuw ex- en interieur. Nog steeds wordt dit model geproduceert. Ben jij in het bezit van een Sandero en op zoek naar een nieuwe accu? Lees dan zeker even verder! 

Welke accu is geschikt voor jouw Dacia Sandero?

Ondanks dat de Dacia Sandero weinig technische specificaties heeft, is een krachtige accu toch gewenst. Om erachter te komen welke accu het meest geschikt is voor jouw type Sandero hebben we een aantal hulpmiddelen voor je. Zo kun je gebruik maken van de kenteken zoekmachine. Of je zoekt middels één van de handige filters op de website. Kom je er niet helemaal uit? Bel dan vooral even met onze klantenservize. Zij kijken graag met je mee! 

Dacia Sandero accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Dacia Sandero accu’s

Hulp bij het monteren

Zodra je de juiste accu gevonden hebt wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk in jouw Sandero hebben. Wist je dat je geen technische achtergrond hoeft te hebben om dit te doen? Bekijk ons makkelijke stappenplan maar eens. Daarin laten we je duidelijk zien hoe je dit zelf kunt doen. 

Accu’s voor alle Dacia Sandero uitvoeringen

  • Dacia Sandero 2008 tot 2020
  • Dacia Sandero II 2012 tot 2020

Bestellen en bezorgen

Het is weer voorbij die mooie zomer. De regen komt weer met bakken de lucht uit zetten en de korte broeken zijn allang weer ingeruild voor wintertruien. Het is wel een ideale dag om op je vrije woensdag met een boek op de bank te kruipen. Maar voordat je dat gaat doen, eerst nog even koffie halen. Wanneer je de auto instapt en de sleutel van je Sandero omdraaid weet je al hoe laat het is. Daar gaat de koffie, je accu is namelijk leeg. Nu was je humeur al niet al te best, maar dit werkt helemaal niet mee! Je sleept jezelf terug naar de bank en begint te googelen. Accudeal.nl. Die bezorgen ook dezelfde dag! Snel zoek je op welke accu je nodig hebt, en besteld ‘m. Aan de track en trace code te zien komt deze inderdaad vanavond binnen. Je humeur is gelijk een stuk beter! 

Samenvatting

Met de Dacia Sandero heb je een praktische auto in je bezit. Daar hoort natuurlijk een accu van goede kwaliteit bij. Kijk bij onze auto pagina voor ons volledige aanbod aan startaccu’s, zoek op kenteken, of neem contact op met één van onze medewerkers voor meer advies!