Accu voor een Skoda Favorit

Een blauwe Skoda favorit

Het Tsjechische automerk Skoda produceerde de Favorit van 1987 tot 1994. De historische auto is er eentje die je niet zomaar kapot krijgt. Langere tijd kan er mee gereden worden zonder dat er problemen zijn. Alleen de accu moet af en toe vervangen worden. Toen dit model van Skoda niet meer geproduceerd werd is er als vervanging de Felicia op de markt gekomen. De Skoda Favorit heeft een voorwielaandrijving en dit typeert de auto dan ook. De Favorit is een eigen model van het Tsjechische Skoda en niet- zoals veel andere personenauto’s uit het Oostblok – onder de licentie van een andere fabrikant gebouwd. 

Deze oude vertrouwde auto staat altijd voor je klaar. Waar je ook maar heen wil, de Favorit brengt je er heen. De auto gaat lang mee maar helaas gaat de accu soms wat minder lang mee. Het is voor een auto niet goed om lang stil te staan en daarom is het zaak om de accu tijdig te vervangen voor een goed werkende accu. Als je deze accu besteld bij Accudeal kan je hem dezelfde avond al in huis hebben en daardoor weer snel op pad. 

Welke accu is geschikt voor jouw Skoda Favorit?

Wat lastig kan zijn is welke accu je dan nodig hebt voor een Skoda Favorit. Mocht je er zelf niet uitkomen door te kijken onder de motorkap dan is er altijd nog onze klantenservice die voor je klaarstaat. Door te bellen naar 010-2265011 kunnen wij je adviseren.

Wat ook een mogelijkheid is, is om een foto te mailen naar [email protected]. Onze specialisten zien in een oogopslag om welke accu het gaat. Los van de voorgaande opties is er ook de mogelijkheid om het kenteken in te voeren bij ons op de website. Let er wel op dat dit afkomstig is uit een externe database. Meet de accu na en kijk hoe de polen staan.

Skoda Fabia accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Skoda Favorit accu’s

Hulp bij het monteren

Dat iedereen zelf zijn accu kan vervangen, laten we je zien in dit handige stappenplan.

Accu’s voor alle Skoda Favorit uitvoeringen

  • Skoda Favorit (781) 1989 tot 1994
  • Skoda Favorit Forman (785) 1988 tot 1995
  • Skoda Favorit Pick Up (787) 1992 tot 1997

Bestellen en bezorgen

Een dagje strand is altijd fijn op een warme zomerdag. Lekker met je vrienden op weg naar de kust van Noordwijk om daar te genieten van de zon. Als je wakker wordt begin je meteen met de voorbereidingen. Eenmaal klaar om te gaan kom je er achter dat de auto niet start.. dat is niet zo mooi! Morgen is het maandag en moet je toch echt weer naar je werk met auto. Je zoekt online naar een voordelige accu die deze vervangt.

Je ziet door de bomen het bos niet meer en besluit te bellen naar de klantenservice van Accudeal. Je wordt hartelijk te woord gestaan en geadviseerd in het kiezen van een accu. Na het telefoongesprek besluit je de accu direct te bestellen. Een van de vrienden waar je mee naar het strand zou gaan kan vandaag gelukkig naar de kust rijden. Dubbel geluk want die heeft ook nog eens airco in de auto! Diezelfde avond wordt de nieuwe accu geleverd door Accudeal en je installeert hem meteen om zo weer de volgende ochtend op tijd op werk te kunnen verschijnen

Samenvatting

Wil jij de beste prijs kwaliteit verhouding en een goed advies? Shop dan je accu bij Accudeal. Altijd de beste prijs en gratis bij je thuis geleverd. Makkelijk gevonden door middel van de kenteken check of door even te bellen met de vriendelijke klantenservice.