Skoda Accu

Het skoda logo

Het Tsjechische Skoda komt in 1895 al kijken op de automarkt. Het staat niet voor niets in de top 5 oudste automerken ter wereld. Gestart in de fietsen hebben ze rond de eeuwwisseling toch gekozen voor de productie van voertuigen met 4 wielen. Na wat vooroorlogs succes begint vanaf 1991 de echte populariteit. Dankzij een samenwerking met de Volkswagen Group gaan maken zowel de styling als techniek grote stappen. Het eerste verkoopsucces vinden zij in de Felicia. Niet alleen als nieuwe auto, maar zeker ook als occasion is de populariteit immens. Ontwikkeling genoeg! Maar het maken van accu’s zit er nog niet in. Gelukkig hebben wij voor elk Skoda model een juiste accu.  

Sinds 2015 richt Skoda zich meer en meer op de elektrische markt. Een auto die meer dan 500 kilometer kan rijden is het doel. Met de productie van de Strategy willen zij dit doel bereiken. Ben jij in het bezit van een nieuwe Skoda of een occasion? De juiste accu vind je bij Accudeal.nl

Hoe vind je de juiste accu voor je Skoda?

Sinds de begintijden van Skoda zijn er diverse modellen en types op de markt gekomen. Met dat de jaren verstreken werden hier ook meer technische snufjes aan toegevoged. Niet elk model zal dus met dezelfde accu kunnen rijden. Om door de bomen het bos nog te kunnen zien hebben we een aantal hulpmiddelen om de juiste accu voor jouw Skoda te vinden.  

Probeer bijvoorbeeld de kentekenzoekmachine eens. Een aantal geselecteerde accu’s zullen uit een externe database getoond worden. Je hoeft alleen nog de afmetingen en capaciteit te vergelijken met je huidige accu. Let er ook op dat de polen aan de juiste kant zitten. Heb je toch liever wat hulp? Onze klantenservice kijkt graag even met je mee! 

Skoda Accu zoeken via kenteken of model

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Zoek uw voertuig op kenteken
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Selecteer je voertuig handmatig
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op Skoda OE artikelnummer

Elke accu beschikt over een origineel nummer, het zogenoemde OE nummer. Aan de hand van dit nummer kun je ook zoeken welke accu’s nog meer overeenkomen. Je kunt natuurlijk ook zoeken tussen ons totale aanbod auto accu’s. Deze vind je hier.

Meest verkochte producten

Alles over Skoda accu’s

Dat Skoda “jammer” betekend in het Tjechisch, heeft duidelijk niets met de kwaliteit van dit merk te maken. Steeds weer laten zij zien bezig te zijn met vooruitgang en de toekomst. Met dit voertuig krijg je veel auto voor je geld. En daar is niets jammer aan.    

Skoda Citigo

Lees meer over accu’s voor je Skoda Citigo

Skoda Fabia

Lees hier alles over accu’s voor je Skoda Fabia

Skoda Favorit

Lees meer over accu’s voor je Skoda Favorit

Skoda Felicia

Lees hier alles over accu’s voor je Skoda Felicia

Skoda Karoq

Lees meer over accu’s voor je Skoda Karow

Skoda Kodiac

Lees hier alles over accu’s voor je Skoda Kodiac

Skoda Octavia

Lees meer over accu’s voor je Skoda Octavia

Skoda Rapid

Lees hier alles over accu’s voor je Skoda Rapid

Skoda Roomster

Lees meer over accu’s voor je Skoda Roomster

Skoda Scala

Lees hier alles over accu’s voor je Skoda Scala

Skoda Superb

Lees meer over accu’s voor je Skoda Superb

Skoda Yeti

Lees hier alles over accu’s voor je Skoda Yeti