Accu voor een Renault Kangoo

Accu voor een Renault Kangoo

Met een handige en ruime laadruimte, heb je tegen een scherpe prijs een Renault Kangoo op de kop getikt. Daarmee rijd je alweer weer enige tijd super comfortabel in de rondte. Maar er komt uiteindelijk een keer een moment dat hij je dan toch in de steek gaat laten. Als je ‘s ochtends naar je eerste klant wilt rijden pruttelt de motor zachtjes. Maar de accu voor jouw Renault Kangoo krijgt vervolgens de motor niet meer rond. Hij is vast aan vervanging toe. Omdat je snel weer op weg wilt maar ook niet te veel wilt betalen duik je het internet op. Wat een gigantisch aanbod aan auto accu’s. Door de bomen zie jij het bos niet meer.

Gelukkig ben je bij ons op de webshop terecht gekomen. Vul snel je kenteken in om te kijken welke accu geschikt is voor jouw Renault Kangoo. Op die manier heb je zo de juiste batterij gevonden. Bestel je hem voor 12 uur? Dan bezorgen we hem zelfs nog dezelfde dag thuis. Ongekende service tegen de laagste prijzen. Het enige wat jij nog moet doen is zorgen dat je vanavond thuis bent en de accu even in de auto installeren. Kom je er ondanks alle hulp nog niet uit? Chat of mail ons dan even. Onze klantenservice helpt je graag verder.

Welke accu is geschikt voor jouw Renault Kangoo?

Renault Kangoo accu zoeken op kenteken of model

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Zoek uw voertuig op kenteken
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Selecteer je voertuig handmatig
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE nummer

Heb jij een origineel onderdeel nummer? Zoek dan de gelijkwaardige accu op via onze zoeker hieronder en druk op zoeken. Elke accu die gelijkwaardig is aan dat Renault Kangoo OE nummer worden dan aan je getoond.

Populaire producten

Alles over Renault Kangoo accu’s

Handige pagina’s boordevol met tips en video’s over de locatie of installatie van een accu voor jouw Renault Kangoo vind je hieronder. Omdat elke uitvoering weer net even van elkaar verschilt dien je wel eerst jouw uitvoering te selecteren.

Alle Renault Kangoo uitvoeringen

  • Renault Kangoo (KC0/1) van 1997 tot 2008; Diesel en Benzine
  • Renault Kangoo / Grand Kangoo (KW0/1) van 2008 tot heden; Diesel en Benzine

Alle Renault Kangoo Express uitvoeringen

  • Renault Kangoo Express (FC0/1) van 1997 tot 2008; Diesel en Benzine
  • Renault Kangoo Express (FW0/1) van 2008 tot heden; Diesel en Benzine

Alle Renault Kangoo BE BOP

  • Renault Kangoo Be Bop (KW0/1) van 2009 tot heden; Diesel en Benzine