Accu voor een Porsche 944

Afbeelding van een rode Porsche 944

Gebaseerd op zijn voorganger, de 924, kwam in 1982 de 944 op de markt. Ondanks dat de auto een stuk moderner was, is deze toch goedkoper aangeboden en werd daardoor het instapmodel van Porsche. In eerste instantie werd alleen de coupé versie uitgevoerd. Later is hier nog de cabrio aan toegevoegd. De 944 is een vreemde eend in de bijt. De motor is voorin geplaatst, iets wat normaal gesproken niet bij een Porsche gebeurt. Echte liefhebbers zien dit model dan ook niet als een echte Porsche. Porsche maakt zelf geen accu’s. Een originele Porsche accu bestaat dan ook niet. Het is dus zeker niet nodig om je accu bij de Porsche dealer te laten vervangen. Met A merken als Bosch en Varta, koop je bij ons een accu van kwaliteit, maar dan voordelig geprijsd.  

Welke accu is geschikt voor jouw Porsche 944?

De 944 is tot 1991 geproduceerd. Je kunt er dus vanuit gaan dat je geen accu nodig hebt voor een start-stop systeem. Maar welke accu is nu wel geschikt? We snappen het als je door het complete aanbod de bomen door het bos niet meer ziet. Om je keuze makkelijker te maken, kun je zoeken op je kenteken. Volg hierbij nog wel het stappenplan om te controleren of de accu juist is voor jouw type 944. Kom je er niet helemaal uit? Dan staat onze klantenservice voor je klaar om advies te geven. 

Porsche 944 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Porsche 944 accu’s

Hulp bij het monteren

Het vervangen van de accu kan een lastig klusje zijn. Gelukkig zijn er genoeg video’s op internet te vinden waarin wordt uitgelegd hoe je dit kunt doen. Lees je het liever even na? Dan kun je op deze pagina een handleiding vinden, vol met tips hoe jij je accu het beste kunt vervangen.

Accu’s voor alle Porsche 944 uitvoeringen

  • Porsche 944 (1981 tot 1991)
  • Porsche 944 Cabrio (1988 tot 1991)

Bestellen en bezorgen

Je bent niet materialistisch ingesteld, maar van je Porsche 944 kun je geen afstand nemen. Gekregen van je vader staat deze bolide alweer in een aantal jaren in de garage. Je hebt er al even niet meer met gereden en je hebt je voorgenomen om dit weekend eens een goed stuk te gaan rijden. Je besluit alvast te kijken of je de auto überhaupt nog aan de praat krijgt. Dat blijkt een slimme zet, de auto start namelijk helemaal niet meer. Je probeert de accu nog aan de lader te leggen maar helaas, die is niet meer te redden. 

Je besluit eens online te zoeken naar een batterij. Via google kom je terecht op Accudeal en je zoekt via je kenteken naar de juiste. Je controleert nog even de afmetingen en capaciteit en je hebt de juiste gevonden. Dat ging snel! En het bezorgen is al net zo snel. Dezelfde dag wordt de accu bij je afgeleverd en nemen de bezorgers de oude mee terug. Tijd genoeg om deze voor het weekend nog te monteren.

Samenvatting

De Porsche 944 wordt al een tijdje niet meer geproduceerd. Toch is de auto nog steeds te vinden op de Nederlandse wegen én occasionssites. Ben jij in het bezit van de 944 en op zoek naar een nieuwe accu? We hebben de juiste batterij voor elk type, vanuit voorraad leverbaar.