Porsche Accu

Afbeelding van het Porsche logo

Ben jij in het bezit van de Iconische Porsche en op zoek naar een nieuwe accu? Dan zit je hier goed! Ferdinand Porsche is de oprichter van het gelijknamige merk in 1931. Dat hij ook de ontwerper is van de eerste Volkswagen is bij minder mensen bekend. Helaas overleed Ferdinand kort na het ontwerp van de eerste Porsche, de 356. Zoon Ferry zette het bedrijf verder en werd succesvol in de autosport. In 1963 kwam de 901 op de markt. Dit was het eerste model dat niet alleen succesvol was in de autosport maar ook in de verkoop. Tegenwoordig kennen wij Porsche als een luxe sportwagen, met iconische modellen als de 911 en Cayenne.

Sinds 2010 zijn er ook hybride modellen verkrijgbaar in de modellen Cayenne en Panamera. Wie liever voor een tweedehandsauto gaat heeft aan Porsche ook een goed merk. Studie heeft aangetoond dat zo’n 97% van alle Porsches van de afgelopen 25 jaar nog steeds rondrijden. Helaas gaan accu’s niet zo lang mee, die zal je af en toe moeten vervangen. 

Hoe vind je de juiste accu voor je Porsche?

Of je nu een nieuwe of een tweedehands Porsche in je bezit hebt, je wilt wel de juiste accu. Om je daarbij te helpen hebben we de kentekenzoekmachine. Je vult je kenteken in en we laten je een selectie van batterijen zien. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is de specificaties met je huidige accu te vergelijken. Zijn de afmetingen gelijk? Zitten de polen aan de juiste zijde? Als dit allemaal klopt, heb je de juiste accu te pakken en hoef je alleen nog maar te kiezen welk merk je wilt. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld een Varta, Bosch of JBE accu. We snappen het als je lieverd wat advies krijgt. Daarom staat onze klantenservice elke werkdag van 08:30 to 17:30 voor je klaar om je vragen te beantwoorden. 

Porsche Accu zoeken via kenteken of model

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Zoek uw voertuig op kenteken
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Selecteer je voertuig handmatig
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op Porsche OE artikelnummer

Staat er op jouw accu een origineel nummer? Dan kun je met dit nummer zoeken naar een vergelijkbare accu. Misschien is het merk anders, maar de specificaties zullen hetzelfde zijn! 

Meest verkochte producten

Alles over Porsche accu’s

De Porsche is een iconische auto die luxe en sportiviteit uitstraalt. Begonnen als een compacte tweezitter is deze roadster tegenwoordig in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Voor elk model hebben wij de juiste accu. Altijd uit voorraad leverbaar en voor 12 uur besteld, dezelfde dag in huis. 
De meest populaire modellen hebben wij hieronder voor je neergezet. Lees vooral verder bij jouw model.

Porsche 718

Lees meer over accu’s voor je Porsche 718

Porsche 911

Lees hier alles over accu’s voor je Porsche 911

Porsche 918

Lees meer over accu’s voor je Porsche 918

Porsche 944

Lees hier alles over accu’s voor je Porsche 944

Porsche 928

Lees meer over accu’s voor je Porsche 928

Porsche 968

Lees hier alles over accu’s voor je Porsche 968

Porsche Boxster

Lees meer over accu’s voor je Porsche Boxster

Porsche Carrera

Lees hier alles over accu’s voor je Porsche Carrera

Porsche Cayenne

Lees meer over accu’s voor je Porsche Cayenne

Porsche Cayman

Lees hier alles over accu’s voor je Porsche Cayman

Porsche Macan

Lees meer over accu’s voor je Porsche Macan

Porsche Panamera

Lees hier alles over accu’s voor je Porsche Panamera