Accu voor een Porsche Boxster

Afbeelding van een rode Porsche Boxster

De Duitse autobouwer Porsche heeft niet altijd bekend gestaan als sportauto fabrikant, ooit in een ver verleden zijn zij begonnen met het bouwen van trekkers om het paard en ploeg te vervangen. Gelukkig hebben ze het iets wat logge design van de trekker niet overgenomen voor hun sportauto’s en zijn deze snelle bolides een plezier voor het oog, gehoor en rijbeleving.  
In 1996 is Porsche begonnen met het produceren van de Boxster die zijn naam te danken heeft aan de combinatie van een boxermotor en een roadster carrosserie. Dit moest een iets goedkopere variant worden dan de Porsche 911 om een groter publiek aan te trekken.  
Tot op de dag van vandaag is de Porsche Boxter te vinden op de wegen en is het deze sportwagen gelukt om een breder publiek te trekken ook al blijft het geen goedkoop speelgoed.  

Welke accu is geschikt voor jouw Porsche Boxster?

De accu die je nodig heb voor jouw Porsche vind je makkelijk en snel door middel van de kenteken check. Vul je kenteken in en volg de bovengenoemde stappen om tot het juiste resultaat te komen. Het is aan te raden om de oude accu als leidraad te nemen voor je nieuwe aankoop. Vaak is er op het etiket te zien om hoeveel ampère het bijvoorbeeld gaat. Heeft de auto een start-stop systeem? Dan is het aan te raden om voor een AGM accu te gaan. Deze accu’s kunnen goed tegen vaak ontladen en opnieuw starten. Kom je er met de hulpmiddelen niet uit? Dan kan je ook altijd contact opnemen met de klantenservice per mail of telefoon, wij helpen je graag verder.  

Porsche Boxster accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Porsche Boxster accu’s

Hulp bij het monteren

Bij Porsche is het vaak niet mogelijk om reparaties en onderhoud zelf uit te voeren en zal een specialist de juiste kennis in huis hebben om dit goed te doen. De accu is gelukkig een van de onderdelen die zich wel uitstekend leent om zelf te vervangen. Via ons handige stappenplan kan je met een paar handelingen en alledaags gereedschap de accu zelf vervangen zonder problemen.  
Het enige wat een kleine drempel in het proces kan zijn is het inlezen van een accu bij de modellen met een start-stop systeem. Een fout melding van de boordcomputer gaat vaak uit zichzelf weer weg na een tijdje gereden te hebben en anders bied elke garage met een inlees apparaat de juiste oplossing. Een dure Porsche dealer hoeft er dan gelukkig niet aan te pas te komen! 

Accu’s voor alle Porsche Boxster uitvoeringen

  • Porsche Boxster (981) van 2012 tot heden
  • Porsche Boxster (986) van 1996 tot 2004
  • Porsche Boxster (987) van 2004 tot 2013

Accu’s voor alle Porsche Boxster Spyder uitvoeringen

  • Porsche Spyder (987) van 2007 tot 2011
  • Porsche Spyder (981) van 2015 tot heden

Bestellen en bezorgen

De zomer komt er aan en je hebt een mooie Porsche Boxster cabrio op de kop weten te tikken met een goede onderhoud historie. Bij de testrit ging de motor bijna direct aan nadat de sleutel in het contact was gestoken. Na een week de sportwagen in je bezit te hebben gaat het starten al iets moeilijker en het onderhoud boekje geeft aan dat de accu 6 jaar geleden is vervangen en het inderdaad tijd is voor vervanging. 
Bij Accudeal.nl vind je de juiste accu voor jouw Porsche Boxster en kan deze snel geleverd worden, voor 12:00 besteld is diezelfde avond nog in huis! 

Samenvatting

De Porsche Boxster is niet meer uit het straatbeeld weg te denken en zal altijd een gewilde sportwagen blijven. De juiste accu voor de Boxter is gemakkelijk besteld en zo snel mogelijk geleverd op het aangegeven adres. Heb je nog wat twijfels of de gekozen accu wel de juiste is? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om te helpen!