Accu voor een Porsche Cayman

Afbeelding van een zwarte Porsche Cayman

De Porsche Cayman is de gesloten Coupé versie van de Porsche Boxster. Het model is geproduceerd om de ruimte tussen de 911 en Boxster op te vullen. In 2005 werd de Cayman voor het eerst geproduceerd. Voorzien van een zes cilinder motor en een vermogen van 295 PK wordt de bolide aangeboden voor zo’n 70.000 euro. In 2009 ondervond de Cayman zijn eerste facelift. Nieuwe koplampen, geïnspireerd op de Carrera, worden geïnstalleerd en de mistlampen worden naar buiten geplaatst. De motoren worden krachtiger en zuiniger gemaakt. In 2011 was het opnieuw tijd voor verbetering en kwam er een nieuwe generatie op de markt. Er werden meer Pk’s aan de motor toegevoegd en de wielbasis werd langer. Net als alle andere modellen van Porsche, is ook de Cayman een echte sportauto. Voor liefhebbers van snelheid is dit model de ideale auto. 

Welke accu is geschikt voor jouw Porsche Cayman?

Een krachtige auto vraagt om een krachtige accu. Maar welke accu is sterk genoeg voor jouw Cayman? Op onze auto pagina kun je filteren op capaciteit. Let er hier wel op dat de accu nog past. Meten is weten! Je kunt ook zoeken via je kenteken. Ook hierbij geldt, controleer of de afmetingen overeenkomen met je huidige accu. Komen alle specificaties overeen? Dan hoef je alleen nog het merk te kiezen. Ga je voor een JBE, Varta of Bosch batterij? 

Porsche Cayman accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Porsche Cayman accu’s

Hulp bij het monteren

Door je accu bij Accudeal te kopen weet je zeker dat je geld uitgespaard. Dit kun je ook doen door zelf je accu te vervangen. Dat dit helemaal niet moeilijk hoeft te zijn, laten we je zien in dit artikel.

Accu’s voor alle Porsche Cayman uitvoeringen

  • Porsche Cayman (981) 2013 tot heden
  • Porsche Cayman (987) 2005 tot 2013

Bestellen en bezorgen

Je maakt graag kilometers met jou Porsche Cayman. Het is een heerlijke snelle wagen, die goed op de weg ligt. En je trekt ook altijd wel bekijks. Boodschappen doe je daarom altijd met de auto. Vandaag trek je bij de supermarkt om een hele andere reden bekijks, je auto start namelijk niet meer. Snel bel je een vriend in de buurt die wel even wilt langskomen met startkabels. Wat een gedoe! Samen krijgen jullie de auto aan de praat en voordat je wegrijdt adviseert hij je om even op Accudeal te kijken. S’avonds open je je laptop en ben je blij verrast. Deze prijzen vallen je alles mee. Je vindt al snel de batterij die bij jou auto past en rekent af. De volgende dag wordt de accu al bij je bezorgd en binnen de kortste keren ben jij weer op de weg. 

Samenvatting

Ben jij in het bezit van een Porsche Cayman en op zoek naar een nieuwe accu? Bij ons vind je voor elk type de juiste batterij. Altijd vanuit voorraad leverbaar, en voor 12 uur besteld is dezelfde dag nog bezorgd.