Accu voor een Peugeot J5

Afbeelding van een blauwe peugeot j5

Wanneer je aan Peugeot denk, denk je niet meteen aan de J5. Wellicht zegt de Fiat Ducato je meer. De eerste generatie van deze transporter werd namelijk verkocht als de Peugeot J5. Deze lichte bestelwagen is geproduceerd tussen 1981 en 1993. Omstreeks 1991 werd er een 2e generatie geproduceerd met nieuwe koplampen en grille. In thuisland Frankrijk werd dit model goed verkocht maar helaas werd het succes buiten Europa overschaduwd door de het succes van de Ducato. In 1994 werd de J5 vervangen door de Peugeot Boxer. Ondanks dat je deze auto niet meer zo vaak op de weg ziet, worden ze als occasion nog steeds verkocht. Ben jij in het bezit van een Peugeot J5 en op zoek naar een nieuwe accu? Lees dan vooral verder. 

Welke accu is geschikt voor jouw Peugeot J5?

Zoals je waarschijnlijk al vermoed heeft de J5 niet de modernste snufjes in huis. Een start-stop systeem hoef je niet te verwachten in deze wagen. Dat scheelt alweer bij je zoektocht naar de juiste accu. Je vindt op onze auto pagina het totale aanbod van start accu’s. Hier kun je filteren op afmeting, capaciteit of merk. Weet je niet zeker welke accu je nodig hebt? Dan kun je ook met je kenteken zoeken. We laten je een selectie uit de database zien waarna je alleen nog de specificaties hoeft te vergelijken met je huidige accu. Uiteraard kun je voor advies ook contact opnemen met onze klantenservice.  

Peugeot J5 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Peugeot J5 accu’s

Hulp bij het monteren

Aangezien de J5 weinig elektronica bevat, is het een makkelijke auto om de accu zelf bij te vervangen. Hier hoef je echt geen monteur voor te zijn! Hoe je dit zelf gemakkelijk kunt doen, lees in je in deze handleiding

Accu’s voor alle Peugeot J5 bestelwagen uitvoeringen

  • Peugeot J5 Bestelwagen (280L) 1981 tot 1990
  • Peugeot J5 Bestelwagen (290L) 1990 tot 1994

Accu’s voor alle Peugeot J5 Open Laadbak/Chassis uitvoeringen

  • Peugeot J5 Open Laadbak/Chassis (280L) 1981 tot 1990
  • Peugeot J5 Open Laadbak/Chassis (290L) 1990 tot 1994

Accu’s voor alle Peugeot J5 uitvoeringen

  • Peugeot J5 Bus (280P) 1981 tot 1990
  • Peugeot J5 Bus (280P) 1990 tot 1994

Bestellen en bezorgen

Elke zomer haal je vol blijdschap jouw trouwe J5 weer van stal. Een aantal jaar geleden heb je de auto op de kop weten te tikken en er een camper van gebouwd. Ok, je mag dan niet de snelste op de weg zijn, maar wat een genot is het toch om er mee richting de zon te rijden. Ook dit jaar staat er weer een mooie route op de planning en vol enthousiasme begin je met de grote schoonmaak. 


Na een paar uur soppen en boenen ziet de bus er weer uit om door een ringetje te halen en besluit je maar eens een proef rondje te rijden. Helaas denkt de J5 daar anders over, want er is geen beweging in te krijgen. Dit zat er natuurlijk aan te komen met zo’n oude auto maar je hoopt toch maar dat de schade meevalt. Je besluit als eerste de accu te controleren. Als het daaraan ligt valt het probleem uiteindelijk wel mee.

Gelukkig is dit ook het geval! Vorig jaar ben je, tijdens een zoektocht naar een huishoud accu, goed geholpen door Accudeal. Je besluit ze weer te bellen. Samen vinden jullie de juiste accu en bestel je deze op de website. De volgende dag wordt deze al netjes bezorgd en wordt de oude accu ook weer meegenomen. Dat scheelt jou mooi weer een ritje naar het milieupark!

Samenvatting

De Peugeot J5 is nooit heel succesvol geweest in Europa. Toch wordt deze auto nog steeds als occasion aangeboden. Het model zie je ook nog terug als camper variant. Wij hebben voor elk type J5 de juiste accu. Gratis en dezelfde dag nog bezorgd!