Accu voor een Peugeot Boxer

Een grijze Peugeot Boxer

Bestelbus, groot personenvervoer, camper, deze alles kunner is voortgekomen uit een samenwerking tussen Peugeot, Fiat (Ducato) en Citroën (Jumper). Dit echte werkpaard gaat lang mee en ondersteund zijn/haar eigenaar in elke situatie. Helaas is de accu minder slijtvast dan de auto waardoor deze na een aantal jaren vervangen zal moeten worden.  Aangezien Peugeot zelf geen accu’s maakt kunnen wij je een geschikte accu aanbieden van verschillende merken. 

Welke accu is geschikt voor jouw Peugeot Boxer?

Welke accu je nodig hebt voor jouw Peugeot Boxer is makkelijk en snel te vinden in het aanbod hieronder. Wil je er echt zeker van zijn dat je de juiste kiest voor jouw specifieke model? Gebruik dan de kenteken check op de website! Het enige wat je dan nog moet doen is kiezen welk merk jij wil gebruiken.  

Peugeot Boxer accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Peugeot Boxer accu’s

Hulp bij het monteren

Nu je de kosten van een dure accu hebt bespaard, kun je dat net zo goed voor je garage ook doen. Die accu monteer je namelijk hartstikke makkelijk zelf! Wij hebben een overzichtelijke handleiding voor je gemaakt waarin we stap voor stap uitleggen hoe jij dit zelf kunt doen. Deze kun je hier vinden.

Accu’s voor alle Peugeot Boxer Bestelwagen/Bus uitvoeringen

  • Peugeot Boxer Bestelwagen 2006 tot heden
  • Peugeot Boxer Bestelwagen (230L) 1994 tot 2005
  • Peugeot Boxer Bestelwagen (244) 2001 tot heden
  • Peugeot Boxer Bus 2005 tot heden
  • Peugeot Boxer Bus (230P) 1994 tot 2002
  • Peugeot Boxer Bus (244, Z) 2001 tot heden

Accu’s voor alle Peugeot Boxer Open laadbak/Chassis uitvoeringen

  • Peugeot Boxer Open laadbak/chassis 2007 tot heden
  • Peugeot Boxer Open laadbak/chassis (244) 2001 tot heden
  • Peugeot Boxer Open laadbak/chassis (ZCT) 1994 tot 2002

Bestellen en bezorgen

Twee dagen voor je vertrek naar de Franse kampeer bossen wil je de Boxer van zijn stalling naar huis rijden. Na meerdere malen proberen je vertrouwde camper te starten blijkt dat de accu deze winterstalling helaas niet heeft overleefd. Het was al een oud beestje en ondanks de voorzorgmaatregelen die je hebt getroffen, het ontkoppelen van de accu, heeft hij toch de geest gegeven. Het doemscenario begint zich al langzaam af te spelen van dichte garages en net niet de juiste accu bij uw lokale verkoper. Niet getreurd! Wij van Accudeal.nl helpen je uit de brand met onze snelle bezorg service, voor 12:00 besteld, dezelfde avond nog in huis. Hierdoor kan je toch nog op tijd kan vertrekken en de brullende leeuw weer over de Franse wegen kan laten rijden. 

Samenvatting

Dat de Peugeot 206 zo populair zou worden, hadden de Franse makers ook niet van te voren kunnen bedenken. Nog steeds rijden deze supermini’s volop in het straatbeeld. Ben jij in het bezit van deze super auto en op zoek naar een accu? Dan ben je hier aan het juiste adres. Kom je er niet helemaal uit? Bel dan vooral even met onze klantenservice, zij kijken graag met je mee.