Aanbieding!

YT12B-BS Bosch AGM 12Ah Motor accu, 215A, 12V

99.95 Incl. BTW

De YT12B-BS Bosch motor accu van 12ah met een extreem hoge koudstart van 215A.

 • Hij wordt geleverd met zuurpakket en vul instructies.
 • Na vullen en sealen volledig onderhoudsvrij en gesloten
 • Lange levensduur en betrouwbaar starten zelfs onder zware omstandigheden.
 • Extra tril bestendig door gebruik van glasmat separatoren
 • Labyrint deksel voorzien van centraal ontgassing systeem.
 • Lekvrij en kantelbaar tot een hoek van 45°

SKU: 0 092 M60 190 Categorieën: Grasmaaier accu HighMargin Jetski accu Motor accu Quad accu SSV accu Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Tags: , , , , ,

Beschrijving

De YT12B-BS (M6 019) Bosch motor accu heeft een capaciteit van 12Ah. Het startvermogen van dit product is maar liefst 215A. Het merk Bosch behoeft natuurlijk helemaal geen uitleg omdat ze als A-merk alleen naar de beste kwaliteit streven. Voor de motorfiets accu’s van Bosch is dit dan ook niet anders. De techniek van de YT12B-BS Bosch motor accu is precies afgestemd op de speciale belasting die optreed bij het gebruik van een motorfiets. Daardoor ben je bij de aanschaf van de M6019 altijd verzekerd van een lange levensduur. De maten van dit product zijn 151mm x 70mm x 131mm (Lengte, breedte, hoogte). Deze motor accu heeft de lay-out 1 (+ links). De accu is uitgerust met opstaande Y11 polen.

De techniek van de Bosch YT12B-BS

De YT12B-BS / M6 019 Bosch is geproduceerd met AGM techniek. Hierdoor is dit product helemaal onderhoudsvrij. De accu hoeft na het initiële vullen niet meer te worden bijgevuld. Hij is daarna volledig gesealed door middel van de handige meegeleverde seal strip. Daarnaast heeft hij geweldige gegarandeerde startprestaties. Met een koud startvermogen van 215A CCA is hij niet te overtreffen. Deze super hoge prestaties worden verkregen door de perfect op elkaar afgestemde plaatconstructie. Deze is voorzien van een innovatief roosterontwerp en een speciale glasmat separator. Het speciale design van het loodrooster garandeert daardoor een optimale geleiding en een hoge weerstand tegen trillingen. Dankzij de gebruikte AGM techniek heeft de accu ook nog eens een minimale zelf ontlading. De extreme trilbestendigheid dankt hij aan de glasmat separatoren die de loodplaten stevig op zijn plek houden.

De Toepasbaarheid

Deze Bosch 12Ah AGM motor accu is te monteren als alternatief op artikelen met de volgende codes:
JIS code: YT12B-4 / YT12B-BS
ETN code: 512 901 019 / 512901019
DIN code: 51291
Bosch code: 0092 M60 190 / 0092M60190

Zo is deze motor accu o.a. geschikt voor diverse motorfietsen. Wil jij weten welke motor accu in jouw motorfiets past? Gebruik dan onze handige motorfiets accu zoekhulp en selecteer jouw merk, model en type. Vergelijk de uitkomst natuurlijk nog wel even met jouw huidige accu. Dit kan je doen aan de hand van de maten en de capaciteit. Zo weet je zeker dat je niet de verkeerde in huis haalt!

Bestellen van de YT12B-BS

Dit artikel is altijd bij ons op voorraad. Daarnaast is hij natuurlijk ook nog eens super goed geprijsd. Deze Bosch M6019 is goedkoper dan de concurrerende producten van Varta en Yuasa. Bij bestelling van de Bosch YT12B-BS 12Ah motor accu voor 12:00 heb je hem nog vanavond in huis door onze Same Day delivery service.

De voordelen en nadelen van de Bosch YT12B-BS motor accu

Elke accu heeft zo zijn voor en nadelen. Bij de Bosch YT12B-BS / 0092M60190 zijn dat er uiteraard meer voor dan nadelen! Wij hebben ze voor je opgesomd.

De voordelen:

 • Hij wordt geleverd met zuurpakket en vulinstructies.
 • Lange levensduur, zelfs onder zware omstandigheden.
 • Onderhoudsvrij.
 • Betrouwbaar starten bij elk weertype.
 • Zeer veerkrachtig dankzij de speciale robuuste constructie.
 • Centraal ontgassingssysteem.

De nadelen:

 • Je moet de accu zelf vullen met het meegeleverde zuurpakket (dit is ook een voordeel, de houdbaarheid van een accu gaat pas in zodra de accu gevuld wordt. Je bent dus altijd verzekerd van een “verse” accu). Daarna is hij uiteraard wel volledig onderhoudsvrij.

Conclusie

De 0092 M60 190 – YT12B-BS Bosch motorfiets accu van 12Ah is vergeleken met andere merken absoluut de beste keuze. Door de eerder vernoemde speciale plaatconstructie  heeft hij een extreem hoog piekvermogen van 215A, hoge trilling bestendigheid en een super lange gegarandeerde levensduur. Combineer deze geweldige eigenschappen met de niet te kloppen prijs en onze Same Day delivery, waardoor je eigenlijk niet eens meer verder hoeft te kijken. Dit is dan ook gegarandeerd de beste keuze voor jouw motorfiets.

Extra informatie

Gewicht 4 kg
Afmetingen 15.1 × 7 × 13.1 cm
Fabrikantcode

512 901 019

Merk

Bosch

Voltage

12V

Capaciteit (Ah)

12 Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

215A

Toepassing

Starten

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

151

Breedte (mm)

70

Hoogte (mm)

131

Hoogte Totaal (mm)

131

Layout

1

Terminal (poltype)

Y11

Hold-down (voetrand)

B00

Gewicht (kg)

4

Soorten

AGM accu, Start accu

Alternatieven voor dit product