Duracell 60Ah Starter accu, 480A, 12V, BDS 60

89.95 Incl. BTW

De Duracell BDS 60 is een 60Ah accu met een koudstartkracht van 480A uit de Starter serie van Duracell. Deze accu van premium kwaliteit heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kies je voor betrouwbaarheid en top kwaliteit, dan is een Duracell accu de juiste keuze.

Uitverkocht


SKU: BDS 60 Categorieën: Auto accu MidMargin Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Beschrijving

De BDS 60 Duracell start accu heeft een c20 capaciteit bij van 60Ah. Deze accu uit de instap serie van Duracell heeft een startkracht van 480A. Duracell kennen we natuurlijk allemaal wel van de batterijtjes en het roze ADHD konijntje. Sinds een aantal jaar hebben zij deze kennis echter ook gebruikt om accu’s te gaan produceren. Van een A-merk als Duracell mag je verwachten dat de kwaliteit van hun accu’s van dezelfde hoge kwaliteit zijn als hun batterijen. Ze produceren hun producten dan ook naar OE maatstaven. Dat betekent dat de Duracell minstens net zo goed is als het product wat origineel in je voertuig zat. Zo voldoet de accu aan de Europese norm EN 50342-1 en zijn ze ontworpen om aan de eisen van alle toonaangevende Duitse autofabrikanten te voldoen. Daarom ben je bij de aanschaf van een Duracell BDS 60 verzekerd van een betrouwbare energiebron met een lange levensduur. De maten van dit product zijn 241mm x175mm x175mm (lengte, breedte, hoogte). Deze Duracell accu heeft de lay-out 0 (+ rechts) en is uitgerust met terminal 1 (pool).

De techniek van de Duracell BDS 60

De BDS 60 uit de Starter serie van Duracell is geproduceerd met een 4-kamer uitloopbeveiliging met geintegreerde terugslagbeveiliging. Door de moderne calcium-technologie is hij volledig onderhoudsvrij. Met zijn centrale ontgassing en de ge?ntegreerde kortsluitingsbeveiliging is de Duracell dan ook voorzien van alle nieuwste technieken voor het maken van een betrouwbaar product.

De Toepasbaarheid

De Duracell 60Ah start accu is te monteren als alternatief op artikelen met de volgende codes:

  • DIN code: 56077
  • ETN code: 560409054
  • Varta code: D59, C11
  • Bosch code: S4004, S3004

Zo is deze Duracell BDS 60 o.a. geschikt voor diverse auto’s en start toepassingen. Wil jij weten welke auto accu in jouw auto past? Gebruik dan onze handige kenteken zoekhulp. Vergelijk de uitkomst natuurlijk nog wel even met jouw huidige accu. Dit kan je doen aan de hand van de maten en de capaciteit. Zo weet je zeker dat je niet de verkeerde in huis haalt!

bestellen van de Duracell BDS 60

Dit artikel is bij ons standaard een voorraad product. Daarnaast is hij ook nog eens extreem goed geprijsd. Deze Duracell Starter BDS 60 is misschien iets duurder dan die van hun concurrentie Varta en Bosch, maar de extreem lange levensduur van Duracell is dat dubbel en dwars waard. Bij bestelling van deze BDS 60 Duracell Starter 560409054 voor 12:00 uur heb je hem vanavond al in huis door onze Same Day Delivery service.

De voordelen en nadelen van de Duracell BDS 60 Starter accu

Elke accu heeft zo zijn voor en nadelen. Bij de Duracell BDS 60 zijn er uiteraard veel meer voordelen dan nadelen! Wij hebben ze voor je opgesomd.

De voordelen:

  • 4-kamer uitloopbeveiliging met ge?ntegreerde terugslagbeveiliging
  • Volledig onderhoudsvrij door de moderne calcium-technologie
  • Betrouwbare startkracht
  • Voldoet aan OE eisen
  • Perfecte prijskwaliteit verhouding

De nadelen:

  • Iets duurder dan haar concurrentie

 

Conclusie

Ben je op zoek naar een instap model accu van een topklasse merk dan zit je met deze Duracell BDS 60 Starter accu van 60Ah helemaal goed. Combineer deze geweldige eigenschappen met onze niet te kloppen prijzen en de Same Dat Delivery en je weet dat je eigenlijk niet eens meer verder hoeft te kijken. Gegarandeerd de beste keuze voor jou auto of voertuig

Extra informatie

Afmetingen 24.1 × 17.5 × 17.5 cm
Fabrikantcode

560409054

Merk

Duracell

Capaciteit (Ah)

60 Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

480A

Toepassing

Starten

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

241

Breedte (mm)

175

Hoogte (mm)

175

Hoogte Totaal (mm)

175

Layout

0

Terminal (poltype)

1

Hold-down (voetrand)

B13

Soorten

Start accu

Alternatieven voor dit product