Aanbieding!

Duracell 100Ah Advanced accu, 820A, 12V, BDA 100

145.95 Incl. BTW

De Duracell BDA 100 is een 100Ah accu van 12V. Deze accu uit de Advanced serie van Duracell is voorzien van de meest moderne technologie. Kies je voor betrouwbaarheid en top kwaliteit, dan is een Duracell accu de juiste keuze.


SKU: BDA 100 Categorieën: Auto accu Boot accu MidMargin Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Beschrijving

Deze BDA 100 Duracell Premium start accu heeft een c20 capaciteit van 100Ah. Deze startaccu uit de Advanced serie van Duracell automotive heeft een startkracht van 820A. Duracell kennen we natuurlijk allemaal wel van de batterijen en het roze ADHD konijntje. Sinds een aantal jaar hebben zij deze kennis echter ook gebruikt om accu’s te gaan produceren. Van een A-merk als Duracell mag je verwachten dat de kwaliteit van hun accu’s van dezelfde hoge kwaliteit zijn als hun batterijen. Ze produceren hun producten dan ook naar OE maatstaven. Dat betekent dat de Duracell minstens net zo goed is als het product wat origineel in je voertuig zat. Zo voldoet de accu aan de Europese norm EN 50342-1 en zijn ze ontworpen om aan de eisen van alle toonaangevende Duitse autofabrikanten te voldoen. Daarom ben je bij de aanschaf van een Duracell Advanced BDA 100 verzekerd van een betrouwbare krachtige energiebron met een extra lange levensduur.

Duracell BDA 100 eigenschappen

Zelf je auto accu vervangen? Dan is het belangrijk dat je de specificaties en afmetingen van je oude accu naast deze 100Ah Duracell accu legt. Hierdoor weet je zeker dat de accu gaat passen en dat je genoeg capaciteit hebt om de motor rond te krijgen. Je kan uiteraard gebruik maken van onze handige kenteken zoeken maar let op, ook als je de kentekenzoeker gebruikt dien je deze nog zelf te vergelijken met je huidige accu. Zo ben je altijd zeker dat je de juiste accu in huis haalt.

Duracell artikelcode: BDA 100
Voltage: 12V
Capaciteit: 100Ah
Koudstart vermogen (CCA): 820A (EN)
Afmetingen: 353x175x190mm
Layout: 0 (plus rechts)
Bekijk alle overige eigenschappen

De voordelen van de Duracell DA 100

Deze 100Ah Duracell ook wel bekend als de accu uit de Advanced serie van Duracell is de beste keus voor moderne personenauto’s of voertuigen waar net dat beetje extra capaciteit of energiebehoefte nodig is. De accu is eenvoudiger op te laden. De celverbinders en andere componenten zijn bij deze accu onder de elektrolyt spiegel geplaatst. Dankzij dit zuuroverschot neemt de Duracell BDA 100 beter elektrische lading op. Door de moderne calcium-technologie is hij volledig onderhoudsvrij. Met zijn centrale ontgassing en de geïntegreerde kortsluitingsbeveiliging is de Duracell dan ook voorzien van alle nieuwste technieken voor het maken van een betrouwbaar product met extra capaciteit.

Voordelen

  • Standaard voorraad-product = snel in huis
  • De BDA 100 heeft een vier-kamer uitloopbeveiliging met geïntegreerde terugslagbeveiliging
  • Volledig onderhoudsvrij door de moderne calcium-technologie
  • Goed bestand tegen trillingen doordat de accuplaten vastgemaakt zijn aan de bodem van de accu
  • Ideale accu voor de moderne auto
  • Betrouwbare startkracht
  • Voldoet aan OE eisen
  • Recycling van deze accu is mogelijk (in te leveren bij een van onze vier vestigingen)

Nadelen

  • De Duracell BDA 100 Is niet geschikt voor voertuigen met een start-stop systeem.
  • Heeft 10A minder koudstart vermogen dan de meeste andere merken in deze afmeting.

Compatibiliteit van de B DA 100 accu van Duracell

Deze accu kan een vervanger zijn voor onder andere onderstaande modellen van andere merken.

De conclusie over de B DA 100 Advanced

Zoek je een Premium Advanced accu van een topklasse merk? Zoek niet verder want dan zit je met deze Duracell BDA 100 Advanced accu van 100Ah 12V 820A helemaal goed. Combineer deze geweldige eigenschappen met onze niet te kloppen prijzen en de Same Day Delivery en je weet dat je eigenlijk niet eens meer verder hoeft te kijken. Dit product is een echt krachtpatser en voldoet aan de nieuwste eisen  je bent hiermee dus gegarandeerd van de beste keuze voor jouw moderne auto of boot. Dit artikel is bij ons standaard een voorraad product. Deze Duracell BDA 100 Advanced is misschien iets duurder dan die van hun concurrentie Varta en Bosch, maar de nieuwste technieken en extreem lange levensduur van Duracell zijn dat dubbel en dwars waard. Bij bestelling van deze B DA 100 Duracell Advanced 600402083 voor 12:00 uur heb je hem vanavond al in huis door onze snelle Same Day Delivery service.

Extra informatie

Gewicht 24 kg
Afmetingen 35.4 × 17.5 × 19 cm
Fabrikantcode

600402083

Merk

Duracell

Capaciteit (Ah)

100 Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

820A

Toepassing

Starten

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

354

Breedte (mm)

175

Hoogte (mm)

190

Layout

0

Terminal (poltype)

1

Hold-down (voetrand)

B13

Soorten

Start accu

Alternatieven voor dit product