Accu voor een Opel Movano

Een rode Opel Movano

De veelzijdige Opel Movano is van alle vervoers-markten thuis. Inzetbaar als (rolstoel)bus, bestelwagen of stationwagon vind je deze transporter in vele beroepstakken terug. Dit tweelingbroertje van de Renault Master kun je sinds de eind jaren 90 terugvinden op de weg. Sinds 2010 is de nieuwste generatie Movano op de markt.De bedrijfsauto is verkrijgbaar in 4 verschillende lengtes en 3 verschillende hoogtes. Voor ieder wat wils!

Ben je in het bezit van dit grootste Opel model? Dan weet je dat je een betrouwbare bus rijdt. En als je accu aan vervanging toe is, wil je wel zeker weten dat je accu net zo krachtig is als jouw Opel Movano. 

Welke accu is geschikt voor jouw Opel Movano?

Er zijn verschillende accu’s beschikbaar voor de Opel Movano. Om de juiste te kiezen hebben we een aantal zoek mogelijkheden voor je. Voer bijvoorbeeld je kenteken in onze kenteken zoekmachine. Een aantal opties worden dan gegeven op basis van het model Movano. Je kunt ook zelf op jouw model en type Movano zoeken. Wil je zoeken op capaciteit of afmetingen? Gebruik onze handige filters aan de zijkant van de webshop. Heb je liever wat advies? Bel dan gerust met onze klantenservice.  

Opel Movano accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Opel Astra accu’s

Hulp bij het monteren

Zodra je de juiste accu voor jouw Opel Movano gevonden hebt, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk geïnstalleerd hebben. Door gebruik te maken van ons handige stappenplan kun je dit prima zelf. 

Accu’s voor alle Opel Movano uitvoeringen

  • Opel Movano B Kiepauto (X62) 2010 tot heden
  • Opel Movano B Open Laadbak (X62) 2010 tot heden
  • Opel Movano Combi (X70) 1998 tot heden
  • Opel Movano Kiepauto (X70) 2010 tot heden
  • Opel Movano Open Laadbak (X70) 2010 tot heden

Accu’s voor alle Opel Movano Bus/Bestelwagen uitvoeringen

  • Opel Movano B Bestelwagen (X62) 2010 tot heden
  • Opel Movano B Bus (X62) 2010 tot heden
  • Opel Movano Bestelwagen (X70) 1999 tot heden

Bestellen en bezorgen

Je hebt jouw Opel Movano elke dag nodig. Deze bus variant zorgt er namelijk dagelijks voor dat mensen vervoerd kunnen worden. Het komt dan ook helemaal niet goed uit dat je accu op vrijdag kuren begint te vertonen. Na de laatste rit, ga je daarom snel naar Accudeal.nl om een nieuwe te zoeken. Dankzij de handige zoekopties is deze zo gevonden, en wordt de accu ook nog eens op zaterdag gratis bij je bezorgd.

Samenvatting

Of je jouw Opel Movano nu gebruikt voor het vervoeren van personen of spullen. Deze grote transporter staat voor je klaar. Een krachtige auto vereist een krachtige accu. Met een divers aanbod aan merken en soorten, vind je bij ons altijd de juiste accu voor de beste prijs. En deze wordt ook nog eens gratis bij je bezorgd.