H15 Varta 105Ah AGM Start-stop accu Silver Dynamic, 950A, 12V

247.95 Incl. BTW

Varta H15 105Ah accu uit de Silver Dynamic serie.
Met een extra lange levensduur.


SKU: H15 Categorieën: AGM Start-stop accu voor auto Auto accu LowMargin Startaccu voor auto Varta accu voor auto Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Beschrijving

De Varta H15 105Ah start-stop accu is speciaal ontworpen voor een auto met een start stop systeem. Een auto met start-stop systeem is brandstofbesparend en goed voor het milieu. Als de accu niet meer werkt, dan kan je niet zomaar een normale start accu gebruiken als vervanging. Dit product is dus wel geschikt voor dit soort auto’s. Als je de accu snel nodig hebt en niet te veel wil betalen, dan ben je hier op het goede adres.

Varta H15 kenmerken

Een klein overzicht van de product kenmerken kan je hieronder vinden. Heb je meer kenmerken of informatie nodig? Scroll dan een stukje verder en lees daar alles wat je moet weten over dit product voordat je hem koopt.

De voordelen van de Varta H15

Wat maakt de Varta H15 zo geschikt voor een auto met start stop systeem en wat is een start-stop systeem?

Als je auto een start-stop systeem heeft schakelt de motor automatisch uit, als hij stilstaat en in zijn vrij wordt gezet. Zodra je de koppeling weer indrukt start de auto automatisch. Dit bespaart brandstof, maar vraagt veel kracht van de accu, die de auto vaker moet starten tijdens een rit. Hier is de Varta H15 105Ah AGM start-stop accu voor ontwikkeld. om de loodplaten in dit product zit  een matje die het zuur in zich opneemt. Dit matje zorgt voor extra ondersteuning van de loodplaten, hierdoor kan de accu dieper ontladen worden dan een normale start accu. Ook kan deze batterij tegen de hoge laadspanning die auto’s met een start-stop systeem geven aan de accu om hem weer snel op te laden.

Alle voordelen op een rij

  • Hoog startvermogen voor zware motoren
  • Langere levensduur door speciale constructie
  • 3x meer cycles bij diepere ontlading
  • OE kwaliteit

Conclusie

Heb je een auto met start-stop systeem en zoekt u een goede 105Ah accu? Dan is de Varta 605901095 perfect. De Varta H15 is bij ons een voorraad product, dus u heeft hem altijd snel in uw bezit. Zo kan jouw auto snel weer starten! Hij heeft een hoog start vermogen en is tot wel 3x beter bestand tegen diepere ontlading dan een gewone startaccu. Profiteer van onze voordeel prijzen. Bestel hem voor 12u en ontvang hem vanavond nog gratis in huis.

Extra informatie

Gewicht 29.4 kg
Afmetingen 39.4 × 17.5 × 19 cm
Fabrikantcode

605 901 095

Merk

Varta

Voltage

12V

Capaciteit (Ah)

105 Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

950A

Toepassing

Starten, Starten en stroomvoorziening, Stroomvoorziening

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

394

Breedte (mm)

175

Hoogte (mm)

190

Hoogte Totaal (mm)

190

Layout

0

Terminal (poltype)

1

Hold-down (voetrand)

B13

Gewicht (kg)

29.4

EAN

4016987141021

Soorten

AGM accu, Start accu, Start-stop accu

Alternatieven voor dit product