Duracell 105Ah Extreme AGM Start-stop accu, 950A, 12V, BDE 105 AGM

235.95 Incl. BTW

De Duracell BDE 105 AGM is een 105Ah AGM Start-stop accu met een koudstart van 950A. Deze accu uit de Extreme AGM serie van Duracell is bestend tegen zeer diepe ontlading en gaat tot wel drie keer langer mee dan een gewone accu. Kies je voor betrouwbaarheid en top kwaliteit, dan is deze Duracell 105Ah AGM Start-stop accu de juiste keuze.


SKU: BDE 105 AGM Categorieën: AGM Start-stop accu voor auto Auto accu LowMargin Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Beschrijving

Deze BDE 105 AGM Duracell Extreme AGM Start-stopaccu heeft een c20 capaciteit van 105Ah. Deze accu uit de Extreme AGM Start-stop serie van Duracell heeft een extreem hoge startkracht van 950A en is tot wel 3x beter bestand tegen diepontlading. Duracell kennen we natuurlijk allemaal wel van de batterijtjes en het roze ADHD konijntje. Sinds een aantal jaar hebben zij deze kennis echter ook gebruikt om accu’s te gaan produceren. Van een A-merk als Duracell mag je verwachten dat de kwaliteit van hun accu’s van dezelfde hoge kwaliteit zijn als hun batterijen. Ze produceren hun producten dan ook naar OE maatstaven. Dat betekent dat de Duracell minstens net zo goed is als het product wat origineel in je voertuig zat. Zo voldoet de accu aan de Europese norm EN 50342-1 en zijn ze ontworpen om aan de eisen van alle toonaangevende Duitse autofabrikanten te voldoen. Daarom ben je bij de aanschaf van een Duracell Extreme AGMBDE 105 AGM verzekerd van een betrouwbare krachtige energiebron met een extra lange levensduur. De maten van dit product zijn 394mm x175mm x190mm (lengte, breedte, hoogte). Deze Duracell Extrem AGM Start-stop accu heeft de lay-out 0 (+ rechts) en is uitgerust met terminal 1 (pool).

De techniek van de Duracell

BDE 105 AGM Extreme AGM Start-stop
De BDE 105 AGM uit de Extreme AGM start-stop serie van Duracell is de beste keus voor geavanceerde start-stop systemen met remregeneratie of in voertuigen waar snelle lading of diepe ontlading vereist is. De accu is sneller en eenvoudiger op te laden. Door de moderne AGM calcium-technologie is hij volledig onderhoudsvrij, 100% lek vrij dankzij de absorberen glasmatten en tot wel 3x dieper te ontladen dan een gewone start accu. Met zijn centrale ontgassing en de ge?ntegreerde kortsluitingsbeveiliging is deze Duracell AGM accu dan ook voorzien van alle nieuwste technieken voor het maken van een betrouwbaar product.

De Toepasbaarheid

De Duracell 105Ah Extreme AGM start-stop accu is te monteren als alternatief op artikelen met de volgende codes:

Zo is deze Duracell BDE 105 AGM o.a. geschikt voor auto’s met geavanceerd start-stop systemen met remregeneratie en toepassingen waar naast starten ook sneller geladen of veel dieper ontladen moet kunnen worden. Wil jij weten welke auto accu in jouw auto past? Gebruik dan onze handige kenteken zoekhulp. Vergelijk de uitkomst natuurlijk nog wel even met jouw huidige accu. Dit kan je doen aan de hand van de maten en de capaciteit. Zo weet je zeker dat je niet de verkeerde in huis haalt!

bestellen van de Duracell BDE 105 AGM Extreme AGM Start-stop

Dit artikel is bij ons standaard een voorraad product. Dit product is een echt krachtpatser en voldoet aan de nieuwste eisen. Deze Duracell Extreme AGM Start-stop BDE 105 AGM is misschien iets duurder dan die van hun concurrentie Varta en Bosch, maar de nieuwste technieken en extreem lange levensduur van Duracell zijn dat dubbel en dwars waard. Bij bestelling van deze BDE 105 AGM Duracell AGM Start-stop 605901095 voor 12:00 uur heb je hem vanavond al in huis door onze Same Day Delivery service.

De voordelen en nadelen van de Duracell BDE 105 AGM Extreme AGM Start-stop accu

Elke accu heeft zo zijn voor en nadelen. Bij de Duracell BDE 105 AGMExtreme AGM zijn er uiteraard veel meer voordelen dan nadelen! Wij hebben ze voor je opgesomd.

De voordelen:

  • Tot wel 3x beter bestand tegen diepontlading
  • Volledig lek en onderhoudsvrij door de moderne AGM technologie
  • Betrouwbare startkracht en extreem cyclisch bestendig
  • Voldoet aan OE eisen
  • Perfecte prijskwaliteit verhouding

De nadelen:

  • Iets duurder dan haar concurrentie

 

Conclusie

Ben je op zoek naar het aller beste? Zoek je een Start-stop AGM accu van een topklasse merk? Zoek niet verder want dan zit je met deze Duracell BDE 105 AGM AGM Start-stop accu van 105Ah helemaal goed. Combineer deze geweldige eigenschappen met onze niet te kloppen prijzen en de Same Dat Delivery en je weet dat je eigenlijk niet eens meer verder hoeft te kijken. Gegarandeerd de beste keuze voor jou auto of voertuig

Extra informatie

Afmetingen 39.4 × 17.5 × 19 cm
Fabrikantcode

605901095

Merk

Duracell

Capaciteit (Ah)

105 Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

950A

Toepassing

Start accu, Starten en stroomvoorziening, Stroomvoorziening

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

394

Breedte (mm)

175

Hoogte (mm)

190

Hoogte Totaal (mm)

190

Layout

0

Terminal (poltype)

1

Hold-down (voetrand)

B13

Soorten

AGM accu, Start accu, Start-stop accu

Alternatieven voor dit product