Accu voor een Citroën Jumper

Een rode Citroën Jumper

Bestelbus, groot personenvervoer, camper, deze alles kunner is voortgekomen uit een samenwerking tussen Citroën, Fiat (Ducato) en Peugeot (Boxer). Deze multi-inzetbare bus is van alle gemakken voorzien met een zeer ruime laadbak en vele optie mogelijkheden.  
De accu voorziet de Jumper van stroom om de bus op de weg te houden en zal helaas na verloop van tijd vervangen moeten worden. Op onze website vind je verschillende accu’s die voor de Citroën Jumper beschikbaar zijn om zo altijd voldoende power te hebben om weg te rijden. 

Welke accu is geschikt voor jouw Citroën Jumper?

Welke accu je nodig hebt voor jouw Citroën Jumper is makkelijk en snel te vinden in het aanbod hieronder. Wil je er echt zeker van zijn dat je de juiste kiest voor jouw specifieke model? Gebruik dan de kenteken check op de website! Het enige wat je dan nog moet doen is kiezen welk merk jij wil gebruiken.  

Citroën Jumper accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Citroën Jumper accu’s

Hulp bij het monteren

Voor hulp bij het monteren van de accu kan het makkelijke stappenplan gebruikt worden.  

Accu’s voor alle Citroën Jumper Bestelwagen uitvoeringen

  • Citroën Jumper Bestelwagen 2006 tot heden
  • Citroën Jumper Bestelwagen (230L) 1994 tot 2002

Accu’s voor alle Citroën Jumper Open laadbak uitvoeringen

  • Citroën Jumper Open Laadbak 2006 tot heden
  • Citroën Jumper Open Laadbak (230) 1994 tot 2002
  • Citroën Jumper Open Laadbak (244) 2002 tot heden

Accu’s voor alle Citroën Jumper Bus uitvoeringen

  • Citroën Jumper Bus 2006 tot heden
  • Citroën Jumper Bus (230P) 1994 tot 2002
  • Citroën Jumper Bus (244, Z) 2002 tot heden

Bestellen en bezorgen

Aan het eind van een lange werkdag gooi je het gereedschap in je Jumper en stapt in om naar huis te rijden voor een goed bord pasta bolognese. Helaas word je geconfronteerd met een accu die net zo leeg is als jouw maag op dat moment en is het Puntotje waar je collega in rijdt niet krachtig genoeg om nog een kickstart te geven met startkabels.  

Met een slecht humeur word je thuis afgezet door je collega en al peinzend kruip je achter de computer om een nieuwe accu te bestellen. Angstig om de accu pas na een paar dagen te kunnen ontvangen start je de zoekfunctie op en komt terecht op Accudeal.nl. In een klap verschijnt er weer zonneschijn in plaats van regenwolken zodra je leest: Voor 12 uur besteld, dezelfde avond nog in huis!  

Een dag op en neer met je collega is gelukkig wel vol te houden en de volgende avond kan je met een nieuwe accu weer terug naar huis rijden. 

Samenvatting

Een snelle levering, goed advies en een scherpe prijs? Koop dan jouw accu bij Accudeal.nl. Via de kenteken-check ben je snel voorzien van een aantal opties waaruit je kan kiezen! Lukt het niet? Bel of mail ons dan voor advies.