Accu voor een Volvo 440

een zwarte volvo 440

De Volvo 440 is een Volvo uit de 400-serie die in 1985 de 300-serie opvolgde. De serie bestaat uit de modellen 440, 460 en de 480. Deze nummering staat voor de carrosserievariant. De 440 is een hatchback, de 460 een sedan en de 480 een stationwagen. Die laatste is de wat sportievere soort. Wat anders is bij de 400-serie ten opzichte van de 300-serie is dat deze echt zelf ontwikkeld werden door Volvo. Bij de 300-serie gebeurde dit bij de eerste modellen in de DAF fabriek. De Volvo 440 werd vooral populair met de opkomst van de leaseauto eind jaren 80. Het front van de 440 heeft een karakteristiek uiterlijk waar je hem aan herkent. 

Deze Volvo gaat al jaren mee en is niet kapot te krijgen. Om dit mogelijk te maken dienen bepaalde onderdelen tijdig vervangen te worden. De accu is een belangrijk onderdeel want zonder start de auto niet! De accu’s zijn uit voorraad leverbaar bij Accudeal. 

Welke accu is geschikt voor jouw Volvo 440?

Op het etiket van de oude accu kan je vaak al snel zien welke accu je nodig hebt voor jouw auto. Meet het even na om er zeker van te zijn welke accu er nodig is. Ook kan je de kentekencheck gebruiken om te oriënteren welke accu er nodig is. Let op! Deze informatie is wel afkomstig uit een externe database en het kan zijn dat het niet helemaal klopt met welke accu er daadwerkelijk nodig heeft. Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

Volvo 440 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Volvo 440 accu’s

Hulp bij het monteren

Wil je zelf je accu vervangen voor een nieuwe accu dan kan je dit gemakkelijk doen door middel van het stappenplan of door te zoeken naar filmpjes met instructies. Elke auto is anders dus het is zaak om goed te kijken wat er op jouw auto van toepassing is. 

Accu’s voor alle Volvo 440 uitvoeringen

  • Volvo 440 K (445) 1988 tot 1996

Bestellen en bezorgen

Het is september en dus weer tijd voor de jaarlijkse boekenmarkt. Je verzameld allerlei oude boeken om deze te verkopen op je eigen kraampje. Omdat het flink wat weegt om de boeken naar de kraam te krijgen huur je voor die dag een parkeerplaats erbij en ga je met de auto. De dag voor de markt rij je nog even naar de stortplaats met wat andere rommel. Gelijk maar twee vliegen in één klap dan! De auto wil niet starten en je merkt al direct dat de accu defect is. Snel bestel je een nieuwe, die diezelfde avond nog geleverd wordt door Accudeal.nl. Je zet de nieuwe accu er in en je kan direct weer op pad. Net op tijd voor de markt morgen. Met al die boeken op de fiets had geen optie geweest voor je.. 

Samenvatting

Snelle levering en een hoge kwaliteit, dit kan je verwachten bij Accudeal.nl. Met de mogelijkheid om af te halen of te laten bezorgen heb je altijd snel een nieuwe accu in huis. Gratis verzending in Nederland en België met uitzondering van de Waddeneilanden.