Accu voor een Volvo 360

Een blauwe Volvo 360

De Volvo 360 is eigenlijk het luxere broertje van de Volvo 340. Bij de introductie in 1982 kwam namelijk de GLT op de markt. Dit model was veel sportiever gebouwd met spoilers, lichtmetalen velgen en een sportstuur. Hiermee kwam de 300 serie in één klap van zijn “bejaarden” imago af. In de productiejaren die volgden is er bijna jaarlijks een nieuw model uitgebracht, telkens met een verbetering aan zowel techniek als uiterlijk. Dat de 360 voor verjonging zorgde, blijkt wel uit het feit dat veel 360’s op het racecircuit te vinden zijn. In de Rallysport is het zijn populaire auto dat er zelfs een cup naar is vernoemd, de Volvo 360 Cup. Ben jij in het bezit van een Volvo 360 en op zoek naar een nieuwe accu? Lees dan vooral verder. 

Welke accu is geschikt voor jouw Volvo 360?

Niet elke Volvo 360 gebruikt eenzelfde soort accu. Om erachter te komen welke accu geschikt is voor jouw type, hebben we een aantal zoek opties voor je. Je kunt bij onze auto pagina filteren op merk, capaciteit of afmetingen. Ook kun je je kenteken invoeren in de zoekmachine. Een aantal opties zullen worden getoond, waarna je alleen nog de specificatie smet je huidige accu moet vergelijken. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice. Zij kijken graag mee naar de mogelijkheden.

Volvo 360 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Volvo 360 accu’s

Hulp bij het monteren

Als je een accu koopt, heb je deze vaak direct nodig. Tijd om te wachten op een afspraak bij een garage heb je niet. Wist je dat je die ook helemaal niet nodig hebt om een accu te vervangen? Er zijn talloze filmpjes te vinden over dit onderwerp. Lees je het liever even na? Dan hebben wij dit stappenplan voor je gemaakt. Hier lees je hoe je dit het beste kunt doen. 

Accu’s voor alle Volvo 360 uitvoeringen

  • Volvo 360 (S343, 345 ) 1975 tot 1991
  • Volvo 360 Sedan (344) 1979 tot 1991

Bestellen en bezorgen

Het is vandaag een hele speciale dag. Je wordt namelijk 18! De hele dag krijg je visite om deze bijzondere dag te vieren, en opa en oma staan als eerste op de stoep. Normaal vragen ze weken van te voren wat je het liefst zou willen hebben, maar dat hebben ze dit jaar niet gedaan. Je ziet ook nergens een cadeau zodra ze binnenstappen. Wel een kaart, dat is dan wel weer attent. Zodra je de kaart aanpakt voel je al dat deze zwaar is. Zullen ze muntgeld geven? Je opent de envelop en ziet het direct, het is een auto sleutel! Op de stoep staat de auto van Opa geparkeerd en die is nu in jouw bezit, wat een top cadeau! 

Opa is alleen vergeten om gisteren de lampen uit te doen. De accu moet dus nog wel vervangen worden. Daar baal je een beetje van, je had graag een rondje gereden. Gelukkig heb je bij Accudeal.nl je bestelling dezelfde dag nog in huis. Wanneer je vrienden s’avonds langskomen voor een feestje kun jij ze één voor één trots meenemen voor een ritje in jouw eerste auto! 

Samenvatting

De Volvo 360 is dan misschien een young-timer, de auto is nog steeds terug te vinden op de Nederlandse snelwegen. Voor elk type hebben wij de juiste accu. Zoek op kenteken of bel met onze klantenservice voor meer advies.