Accu voor een Volvo 240

Een rode Volvo 240

In 1974 kwam het Zweedse Volvo met de lang verwachte opvolger van de 100-serie. De Volvo 240 was geboren! Al leek deze auto vanaf de buitenkant niet veel veranderd te zijn, de techniek in dit model was aanzienlijk verbeterd. De robuuste wagen staat bekend om zijn betrouwbaarheid en kracht. Zo kan er met gemak een zware caravan worden gekoppeld. Ook de ruimte van de 240 wordt bejubeld. Dat deze auto zeer populair was onder het publiek, blijkt wel uit de lange productietijd. Maar liefst 20 jaar is de auto gemaakt. Ook als occasion is de auto zeer geliefd. Ben jij in het bezit van een Volvo 240 en op zoek naar een nieuwe accu? Lees dan vooral verder! 

Welke accu is geschikt voor jouw Volvo 240?

In de 20 jaar dat deze auto gemaakt is, zijn er veel generaties de revue gepasseerd. Nu zitten in deze modellen niet de technische snufjes die we tegenwoordig gewend zijn, een accu van hoge kwaliteit is altijd aan te raden. Weet je niet helemaal zeker welke accu er jouw 240 gaat? Doe dan eens de kentekencheck! Je krijgt dan een aantal mogelijke modellen te zien. Dan hoef je alleen nog maar de specificaties met je huidige accu te vergelijken en je bent klaar. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice. We kijken dan graag met je mee naar de mogelijkheden.

Volvo 240 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Volvo 240 accu’s

Hulp bij het monteren

Nu lijkt een accu vervangen een tijdrovende bezigheid, maar niets is minder waar. We hebben een handleiding gemaakt waarin we je stap voor stap uitleggen hoe je dit het beste kunt doen. Een kind kan de was doen! 

Accu’s voor alle Volvo 240 uitvoeringen

  • Volvo 240 (p242, P244) 1974 tot 1993
  • Volvo 240 Kombi (p245) 1974 tot 1993

Bestellen en bezorgen

De jaarlijkse rally staat weer voor de deur. Elk jaar kijken jij en je vrienden weer uit naar dit spektakel vol modder, crashes en vooral plezier. Aangezien jij de grootste auto hebt, gaan jullie op pad met jouw Volvo. Een dag voor de rally ga je nog snel even langs de supermarkt voor de nodige versnaperingen. Sixpacks voor de jongens, 0.0 voor jou. Met een wagen vol geladen wil je naar huis rijden, als je trouwe wagen begint te protesteren. Dankzij de hulp van een vriendelijke voorbijganger en startkabels kun je weer de weg op.

Maar dit gaat morgen natuurlijk nooit goed komen. In de groepsapp bespreek je het probleem. Gelukkig weet één van je vrienden je te vertellen over Accudeal. Zij komen dezelfde dag de accu nog bij je bezorgen! Voor vertrek zetten jullie samen de nieuwe accu in de auto en kunnen jullie, geheel volgens planning, op pad gaan.

Samenvatting

Als je op zoekt bent naar een nieuwe accu van goede kwaliteit, ben je bij ons aan het juiste adres. Kies de juiste accu door één van de zoekfilters te gebruiken of zoek op kenteken. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice