Accu voor een Volkswagen LT

afbeelding van eenGrijze Volkswagen LT

Deze Volkswagen bedrijfswagen heeft maar liefst een dienst periode gehad van 31 jaar. Hij was destijds de grote broer van de Transporter. Om het lekker makkelijk te houden heeft de Duitse fabrikant dan ook niet veel energie gestoken in een nieuwe naam. De grote broer werd aangeduid als ‘Lasten Transporter’.  
Vanaf 2006 is de LT omgedoopt in de Crafter, welke is voortgekomen uit een samenwerking met Mercedes. De gelijkenissen met de Mercedes Sprinter zijn dan ook duidelijk te zien.  
Volkswagen heeft de LT in een ontelbaar verschillende modellen en vormen op de markt gezet. Dit om zo een bedrijfswagen te voorzien voor elke sector die maar iets moest doen met vervoer. De LT46 mocht de zwaarste maximum massa hebben (4,6 ton).   

Welke accu is geschikt voor jouw Volkswagen LT?

Zoals er bij elke bedrijfswagen van Volkswagen, en vaak bij elk merk wel, zijn er een behoorlijk aantal verschillende varianten en motoren beschikbaar om uit te kiezen. Er moet er ten slotte een zijn voor vrijwel elke toepassing.  
Door het grote assortiment in motor aanbod is er ook een groot verschil mogelijk tussen de soorten accu’s die in jouw Volkswagen LT zal passen. Via de kentekenzoeker zullen er opties naar boven komen die het meest geschikt zullen zijn, wel altijd even de afmetingen, capaciteit (in Ah) en polstype/layout na kijken zodat je zeker bent van de juiste accu.  

Volkswagen LT accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Volkswagen LT accu’s

Hulp bij het monteren

Een bedrijfswagen heeft vaak een wat stevigere motor onder de kap zitten. Dit omdat deze bussen vaak en veel zware werkzaamheden moeten verrichten. Om zo’n motor altijd goed te kunnen laten starten, zal er een stevige accu nodig zijn om dit voor elkaar te krijgen.  
Gelukkig zijn ook deze grotere accu’s gemakkelijk te vervangen en zitten vaak gemonteerd met een aantal bouten. Via ons handige stappenplan kan je gemakkelijk en snel je accu zelf vervangen. Let wel op bij auto’s met een start-stop systeem want hiermee kan het zijn dat deze moet worden ingelezen wat bij elke garage kan met de juiste apparatuur. (hoeft dus geen merk dealer te zijn) 

Accu’s voor alle Volkswagen LT Bestelwagen uitvoeringen

  • Volkswagen LT 28-35 I Bestelwagen (281-363) van 1975 tot 1996
  • Volkswagen LT 28-46 II Bestelwagen (281-363) van 1996 tot 2006
  • Volkswagen LT 40-55 I Bestelwagen (281-363) van 1975 tot 1996

Accu’s voor alle Volkswagen LT Open Laadbak/Chassis uitvoeringen

  • Volkswagen LT 28-35 I Open Laadbak (281-363) van 1975 tot 1996
  • Volkswagen LT 28-46 II Open Laadbak (281-363) van 1996 tot 2006
  • Volkswagen LT 40-55 I Open Laadbak (281-363) van 1975 tot 1996

Accu’s voor alle Volkswagen LT Bus uitvoeringen

  • Volkswagen LT 28-35 I Bus (281-363) van 1975 tot 1996
  • Volkswagen LT 28-46 II Bus (281-363) van 1996 tot 2006

Bestellen en bezorgen

Samen met jouw vertrouwde Volkswagen LT trotseer je weer en wind om de klus te klaren en er weer een tevreden klant op na te houden. Wel belangrijk dat je dan overal op tijd aan komt en niet stil komt te staan door een kapotte accu. 
Helaas heeft koning Winter een beetje onverwachts toegeslagen en geeft jouw LT geen sjoege wanneer je het contact omdraait. De buurman brengt gelukkig redding met de juiste startkabels zodat je goede reputatie niet geschaad word. Een tikkeltje nerveus kom je aan bij je klus want hoe ga je dit nu oplossen? Gelukkig bied Accudeal.nl de perfecte oplossing! Via je telefoon ga je naar de site en de opties die naar bovenkomen kan je makkelijk en snel vergelijken met wat er ook daadwerkelijk onder je motorkap zit. Even je gegevens invoeren en voor 12:00 bestellen zodat je de accu nog diezelfde avond geleverd krijgt.  

Samenvatting

Om snel de juiste vervangende accu te vinden voor jouw Volkswagen LT ben je bij Accudeal.nl aan het juiste adres. Mocht je er via de kentekenzoeker toch niet helemaal uitkomen dan staat onze klantenservice altijd klaar om je er gemakkelijk doorheen te loodsen en samen met jou de juiste accu uit te zoeken voor de beste prijs.