Accu voor een Renault Laguna

Accu voor een Renault Laguna

Je zweeft over de weg in je comfortabele Renault Laguna. Met het hele gezin brengt hij je altijd zorgeloos overal naar toe. Tot vanochtend, toen de accu voor jouw Renault Laguna er ineens mee ophield. Na jaren trouwe dienst heeft het batterijtje van je auto het begeven. Daarom ben je nu met spoed op zoek naar een nieuwe. Als resultaat ben je op onze pagina beland. Je bent daarmee dan ook aan het juiste adres. Met ons super brede aanbod en de voordeligste prijzen zit er altijd wel een accu tussen die geschikt is. We helpen je wel met het vinden van de juiste door te zoeken op kenteken, handmatig selecteren van jouw uitvoering of door via handige filters in ons complete aanbod auto accu’s op capaciteit te zoeken.

Welke manier jij ook het prettigst vind aan de juiste Renault Laguna accu helpen we je zo ie zo. Kom jij er zelf niet uit kan je natuurlijk ook gewoon even met onze helpdesk chatten, mailen of Whats Appen. Maar bovenal is de snelheid van leveren ongekend. Want bestel jij hem voor 12u, dan staan onze bezorgers vanavond al op de stoep. Zo kan jij snel weer zorgeloos genieten van jouw comfortabele ritjes.

Hoe vind ik de juiste accu voor mijn Renault Laguna?

Renault Laguna accu zoeken op kenteken of model

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Zoek uw voertuig op kenteken
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Selecteer je voertuig handmatig
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE nummer

Je trekt de motorkap open en verrekt, er zit nog een originele accu in je Renault Laguna. Dat is nog eens handig, vul het OE artikelnummer dan hieronder in en druk op zoeken. Wij geven je dan een opgaaf van alle batterijen die gelijkwaardig zijn en 1 op 1 je huidige kunnen vervangen.

Populaire producten

Alles over Renault Laguna accu’s

Wil jij meer weten over de accu in jouw Renault Laguna? Selecteer dan eerst hieronder jouw uitvoering. Daarna vind je namelijk pagina’s boordevol tips, adviezen en video’s over waar jouw batterij zit gemonteerd of hoe je hem zelf installeert. Check dit daarom snel onder de link naar jouw Laguna uitvoering.

Alle Renault Laguna uitvoeringen

  • Renault Laguna I (B56, 556) van 1993 tot 2002; Diesel en Benzine
  • Renault Laguna II (BG0/1) van 2001 tot 2007; Diesel en Benzine
  • Renault Laguna III (BT0/1) van 2001 tot 2007; Diesel en Benzine

Alle Renault Coupé uitvoeringen

  • Renault Laguna III Coupé (KT0/1) van 2001 tot 2007; Diesel en Benzine

Alle Renault Laguna Grandtour uitvoeringen

  • Renault Laguna I Grandtour (K56) van 1995 tot 2002; Diesel en Benzine
  • Renault Laguna II Grandtour (KG0/1) van 2001 tot 2007; Diesel en Benzine
  • Renault Laguna III Grandtour (KT0/1) van 2001 tot 2007; Diesel en Benzine