Accu voor een Peugeot J9

Een foto van een witte Peugeot J9

Van 1980 tot 1991 heeft het Franse Peugeot de J9 geproduceerd. Dit was het laatste model waarbij ze de cabine boven de motor hebben geplaatst, ook wel frontstuur genoemd. Deze bestelwagen was de voorganger van de J7, en werd onder andere aangepast aan de bumpers schuifdeur en het dak. De bestelwagen is geleverd in verschillende lengte en breedte maten en 4 motor opties. Tegenwoordig zien we de J9 vaak terug op foodtruckfestivals of als retro camper. Uiteindelijk is de J9 in 1991 opgevolgd door de J5, die later hernoemd werd naar de Boxer. Ben jij nog in het bezit van een originele J9 en op zoek naar een nieuwe accu? Lees dan vooral verder.

Welke accu is geschikt voor jouw Peugeot J9?

De elektronische techniek in de J9 is natuurlijk niets in vergelijking met de modellen van tegenwoordig. Een accu met de nieuwste techniek, zoals een AGM-accu, zal dan ook niet nodig zijn. Wel zijn er verschillende opties mogelijk en kun je niet zomaar elke batterij plaatsen. Op deze pagina vind je ons totale aanbod van start accu’s. Hier kun je filteren op merk, capaciteit of afmetingen. Ook is er de mogelijkheid om te zoeken op kenteken.  

Peugeot J9 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Peugeot J9 accu’s

Hulp bij het monteren

De Peugeot J9 bevat niet veel elektronica. Hierdoor is het makkelijk om de accu zelf te vervangen. Wel is een goede voorbereiding noodzakelijk. Op deze pagina lees je hoe je dit het beste, en op een veilige manier zelf kunt doen. 

Accu’s voor alle Peugeot J9 bestelwagen uitvoeringen

  • Peugeot J9 Bestelwagen 1980 tot 1987

Accu’s voor alle Peugeot J5 Open Laadbak/Chassis uitvoeringen

  • Peugeot J9 Open Laadbak/Chassis 1980 tot 1987

Accu’s voor alle Peugeot J9 Bus uitvoeringen

  • Peugeot J9 Bus 1980 tot 1987

Bestellen en bezorgen

De zomer is voor jou het drukste seizoen van het jaar. Je bent namelijk in het bezit van een Foodtruck en van april tot september word je door heel het land verwacht op festivals en evenementen. Jouw Mexicaanse empanadas zijn elk jaar weer een hit en je verwacht ook dit jaar weer een topomzet te draaien. De werkweek begint vandaag voor jou op dinsdag want je bent geboekt bij een besloten evenement.

Je vertrekt altijd op tijd van huis en vandaag ben je daar extra blij mee! Jouw trouwe J9 start namelijk maar net. Gelukkig is er, als je eenmaal rijdt, niets aan de hand. Maar dit is wel een hele slechte start van het seizoen. Je besluit dan ook om direct op locatie te zoeken naar een nieuwe accu. Via Accudeal vind je deze snel en omdat je voor 12 uur besteld kan deze ook vandaag nog geleverd worden.

Als aflever adres kies je daarom voor de locatie van het evenement en inderdaad, de accu wordt een paar uur later al bezorgd. Aan het eind van een drukke werkdag gooi je snel de motorkap omhoog en monteer je de nieuwe accu. Zonder zorgen rijd je terug naar huis en weet je dat je de rest van het seizoen geen problemen meer hoeft te verwachten.

Samenvatting

De Peugeot J9 wordt al jaren niet meer geproduceerd. Toch zie je de auto’s nog met regelmaat. Vermomd als camper of foodtruck zijn deze retro bussen namelijk nog steeds populair. Ben jij in het bezit van een Peugeot J9 en op zoek naar een nieuwe accu? Bij Accudeal vind je een batterij voor elk type. Heb je liever wat advies? Neem dan contact op met onze klantenservice