Accu voor een Peugeot 407

Dit is een foto van een zwarte Peugeot 407

Het Franse automerk Peugeot volgde met de 407 de 406 op. De auto kan worden gezien als middenklasser. Op de station wagon van dit model moest nog maanden gewacht worden. De auto had een opmerkelijk uiterlijk. Het model kenmerkt zich door het gestroomlijnde uiterlijk en de uitzonderlijk grote voorgrille. Ook de zeer schuine voorstijlen doen je deze auto meteen herkennen. Er is ook een uitvoering met panorama dak beschikbaar. Door dit cabriogevoel te creëren wordt het model aanzienlijk sportiever. Het model is ook een stuk langer en biedt een stuk meer ruimte voor zijn passagiers. Voor iedereen die op zoek is naar een praktische auto zit je met deze Peugeot 407 in ieder geval goed! 

Welke accu is geschikt voor jouw Peugeot 407?

De verschillende type auto’s hebben ook verschillende soorten accu’s nodig. Wil je weten welke accu je nodig heb voor jouw 407? Doe dan de kenteken check via onze website. Nadat je dit gedaan heb is het zaak om nog wel even te controleren of je de juiste formaten er uit filtert. Heb je een start-stop systeem dan is het belangrijk om de juiste soort accu te scoren. Voor deze toepassing zijn AGM accu’s gewenst. Kom je er nog steeds niet uit welke je nodig heb voor jouw bolide? Bel of mail even met onze klantenservice voor een advies op maat. 

Peugeot 407 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Peugeot 407 accu’s

Hulp bij het monteren

Als je dan geld bespaard door voordelig een accu bij Accudeal aan te schaffen, dan wil je dit natuurlijk niet weer meteen kwijt zijn aan de kosten voor het monteren. Vooral niet iets dat zo makkelijk zelf te doen is. Met ons handige stappenplan loodsen wij je er zo door heen. Het is makkelijker dan je denkt. Ook op YouTube zijn handige video’s te vinden waar het stap voor stap wordt uitgelegd. 

Accu’s voor alle Peugeot 407 uitvoeringen

  • Peugeot 407 (6D) 2004 tot 2011
  • Peugeot 407 Coupé (6C) 2005 tot heden
  • Peugeot 407 SW (6E) 2004 tot 2011

Bestellen en bezorgen

Het is weer eens tijd om de honden uit te laten in het bos. Even ontsnappen aan de drukke stad door lekker er op uit te gaan! Bij de auto kom je er achter dat de accu moeizaam start. Je zoekt snel op welke je wel nodig heb en al snel ben je er achter omdat je even met de klantenservice van Accudeal heb gebeld. Je kan er eentje ophalen in het filiaal bij jou in de buurt en ook direct installeren. Dat is handig. Eenmaal geïnstalleerd is het enige wat je nog tegenhoud om op weg te gaan, dat je de hondenriemen vergeten bent! Toch nog even terug naar huis om die op te halen en dan ben je klaar om te gaan. Ook de zon begint plots te schijnen en dan weet je dat het een mooie dag wordt waarop niks je meer in de weg zit. 

Samenvatting

Voor de sportieve Peugeot heb je een accu nodig die de motor altijd start als jij dat nodig heb! Accu’s van alleen topmerken voor een scherpe prijs: dat vind je allemaal bij Accudeal! Wil je niet teveel betalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!