Accu voor een Peugeot 307

Een oranje Peugeot 307

Daar sta je dan, met je trouwe Peugot 307 cabrio langs de A13 wat een leuke stranddag had moeten worden begint als een regelrechte ramp. Nadat de ANWB langs geweest is en een meting gedaan heeft blijkt het aan je accu te liggen. Je vakantiegeld had je wel beter kunnen besteden.

Eenmaal thuis duik je direct achter je computer en kom je al gauw op onze website terecht. Handig! Direct je kenteken invoeren en je krijgt meerdere geschikte opties naar boven die nog goed geprijsd zijn ook. Misschien kan die vakantie met de auto naar Frankrijk dan toch nog doorgaan!  

Welke accu is geschikt voor jouw Peugeot 307?

De juiste accu vinden voor jou Peugot 307 is makkelijker dan je denkt. Opzoeken, controleren en bestellen maar! En kom je er echt niet uit? Neem dan via onze verschillende kanalen direct contact met ons op zodat we je weer op weg kunnen helpen, letterlijk en figuurlijk.

Na het invoeren van je kenteken komen er meerdere opties naar boven, wat belangrijk is, is of je auto een start-stopsysteem heeft. Daarna controleer je of de afmetingen van de accu die je online gezien hebt overeenkomen met je huidige accu, vervolgens controleer je de specificaties en de pool-layout. Komt dit allemaal overeen? Bestel hem dan gemakkelijk via ons super snelle check-out systeem.  

Peugeot 307 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Peugeot 307 accu’s

Hulp bij het monteren

Zodra je de juiste accu gevonden hebt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk de weg weer op. Dat je zelf makkelijk jouw accu kunt installeren laten we je stap voor stap zien in deze handleiding.

Accu’s voor alle Peugeot 307uitvoeringen

  • Peugeot 307 (3A/C) 2000 tot 2012
  • Peugeot 307 Break (3E) 2002 tot 2009
  • Peugeot 307 CC (3B) 2003 tot 2009
  • Peugeot 307 SW (3H) 2002 tot 2009
  • Peugeot 307 SW Bestelwagen (3E,3H) 2002 tot 20009

Bestellen en bezorgen

Je ziet accu’s van verschillende merken en je denkt dat je wel een goede keuze gemaakt heb, je hebt het stappenplan gevolgd maar twijfelt toch nog. Hey, ze hebben een chat! Je laat een bericht achter en binnen 30 seconde krijg je een reactie terug dat ze het voor je gaan nakijken. Ze vragen een foto, gelukkig had je die voor jezelf al gemaakt om de specificaties op te nemen en tevens had je de formaten opgeschreven.

De medewerker geeft je een aantal opties en legt daarbij uit wat het verschil is. Je ziet dat het huismerk goedkoper is dan een gerenommeerd A-merk maar dat de garantieperiode hetzelfde is. Dat geld kan je beter besteden denk je en kiest voor het huismerk. Ook nog een gratis bezorgd op een dag naar wens, wat een service voor dat geld! Je checkt makkelijk uit en kiest één van de 6 betaalmethodes en klaar is kees. Dat ging nog eens makkelijk!  

Samenvatting

Of je nou een Peugot 307 hatchback of cabrio hebt, voor ieder wat wils! Kom je er niet uit? Wij zijn 6 dagen in de week beschikbaar om je te voorzien van advies. Bekijk ook onze handige video’s en handleidingen zodat jij in een handomdraai je accu zelf kan instaleren zonder dat daar dure kosten bij komen van een garage! Dat geld kan je tenslotte maar één keer uitgeven.