Accu voor een Peugeot 108

Dit is een paarse Peugeot 108

In samenwerking met Citroën en Toyota werd in 2014 de Peugeot 108 gepresenteerd.  De andere merken brachten tegelijktijdig de C1 en Aygo uit.Zij delen onder andere hun motoren, chassis, en elektronica. De 108 wordt geclassificeerd onder het Europese A segment. Het is de opvolger van de 107 en is in 2 generaties verschenen. Dit stadsvoeruig  is verkrijgbaar als hatchback en sedan uitvoering. Het interieur bestaat voornamelijk uit aluminium en chromen afwerkingen. Deze compacte auto is ook leverbaar met een vouwdak. Daarnaast is dit model in verschillende kleurthema’s beschikbaar en voorzien van veel technische specificaties zoals CarPlay en mirror screen. 

Welke accu is geschikt voor jouw Peugeot 108?

De laatste generatie 108 wordt uitgevoerd met een start-stop systeem. Voor dit systeem zijn andere batterijen nodig dan de traditionele batterijen. Er wordt namelijk een stuk meer van de accu gevraagd. Elke keer dat de auto stil staat zal deze opnieuw moeten starten. Een normale accu zou in deze kort tijd niet bijgeladen kunnen zijn. Wij bieden verschillende start-stop accu’s aan van onder andere Varta. Start-stop accu’s komen in 2 verschillende uitvoeringen, AGM en EFBH. Weet je niet zeker welke uitvoering je nodig hebt? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice voor wat extra advies.  

Peugeot 108 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Peugeot 108 accu’s

Hulp bij het monteren

Het vervangen je accu klinkt misschien als een lastige klus. Maar dat dit werkje eigenlijk niet zo moeilijk is vertellen we je op deze pagina. Hier hebben we namelijk een handleiding met alle tips en tricks hoe je dit makkelijk zelf kunt doen.  

Accu’s voor alle Peugeot 108 uitvoeringen

  • Peugeot 108 2014 tot heden

Bestellen en bezorgen

Het is donderdag avond en je gaat naar een concert met vriendinnen. Aangezien jij de enige met een auto ben rijd jij. Als iedereen in jouw Peugeot 108 is geïnstalleerd gaat de muziek harder en kan de avond beginnen. Jullie hebben een geweldige avond gehad en nadat jullie nog een midnight snack hebben gehaald is het tijd om terug naar huis te gaan. Eenmaal teruggekomen in de parkeergarage zie je nog net het laatste stukje licht uit je lampen verdwijnen. Bij jou begint de paniek licht toe te slaan maar je vriendinnen maken er direct een avontuur van en gaan op zoek naar iemand met startkabels. Gelukkig staat de garage vol met mede concertgangers en zijn die zo gevonden.

Jullie kunnen gelukkig weer op weg maar je zult morgen toch echt naar een nieuwe accu moeten zoeken. De volgende dag kruip je direct achter je laptop. Met de afspeellijst van het concert op de achtergrond vind je al snel de juiste accu voor een voordelige prijs bij Accudeal. Je bestelt de accu snel en ziet dat deze op zaterdag al geleverd wordt. Net op tijd voor jullie volgende stapavond! 

Samenvatting

De stijlvolle Peugeot 108 is een mooie, compacte stadsauto. Beschikbaar in verschillende kleuren voor zowel de buiten- als de binnenkant is de auto een echte eyecatcher! Ben jij in het bezit van deze elegante auto en op zoek naar een nieuwe accu? Bij Accudeal hebben wij voor elke type de juiste batterij!