Accu voor een Citroën C1

Een zilveren Citroen c1

Deze kleine stadse auto staat altijd paraat om jou van A naar B te brengen. Lange afstanden of ritjes naar de supermarkt; het kan allemaal. Helaas gaat de accu niet zo lang mee als de auto zelf en dienst tijdig vervangen te worden. Vaak kom je daar pas achter als de auto moeilijk of zelfs niet meer start. Accudeal.nl zorgt snel voor een nieuwe accu waardoor er weer snel gereden kan worden! 

Welke accu is geschikt voor jouw Citroën C1?

Welke accu je kan gebruiken voor in jouw Citroën C1 kan je makkelijk vinden op Accudeal.nl. Er zijn meerdere modellen en daarom is de kenteken check een handig hulpmiddel bij het zoeken naar de juiste accu. Welk merk je kiest, bepaal je helemaal zelf. Kom je er niet uit of wil je nog wat extra informatie? Onze klantenservice helpt graag! 

Citroën C1 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Citroën C1 accu’s

Hulp bij het monteren

Een accu vervangen kan iedereen? Hoe je dat doet? Dat laten we je zien in dit handige stappenplan.

Accu’s voor alle Citroën C1 uitvoeringen

  • Citroën C1 2005 tot 2014
  • Citroën C1 II 2014 tot heden

Bestellen en bezorgen

Het is jouw vaste oppas-dag in de week weer en je moet jouw kleindochter uit school halen maar de auto start niet.. Wat een pech, dan moet het toch maar op de fiets. Die boodschappen die je gelijk wilde doen moeten dan morgen maar, als de nieuwe accu van Accudeal.nl binnenkomt. Je hebt direct gekeken naar de code die op het etiket van de oude accu stond en dit ingetikt in de zoekbalk. Gelukkig kan je morgen dan toch gewoon de boodschappen doen voor de hele week! 

Samenvatting

Een nieuwe accu voor jouw Citroën C1, voordelig en met de snelste levering? Dan koop je deze bij Accudeal.nl. Via de kenteken-check makkelijk te vinden. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs.