Aanbieding!

VMF VDC31M 105Ah Deep Cycle accu, 12V

112.95 Incl. BTW

De VDC31M accu is perfect geschikt voor toepassingen zoals electrisch varen, voor uw mover of als verbruiks accu voor uw boot of camper. Tegelijk heeft de accu ook nog een hoog piekvermogen hierdoor kan hij ook nog een motor  starten. Het beste van twee werelden in één accu dus.


SKU: VDC31M Categorieën: Boot accu Caravan accu Fluistermotor accu MidMargin Mover accu Solar accu Tuinhuis accu Vrachtwagen accu Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Tags: , , ,

Beschrijving

Als je een 105Ah VDC31M accu wilt kopen dan ben je bij Accudeal.nl aan het juiste adres. De VDC31M is de perfecte accu als je opzoek bent naar stroomvoorziening voor je mover, caravan, fluistermotor of boot. Zoals de toepassingen hiervoor al aangeven is dit dan ook de perfecte recreatie batterij. Dit komt door de glasmatseparatie en de wat dikkere loodplaten. Dit noemen ze ook wel een semi-tractie of dual purpose accu. Deze batterij houdt perfect stand tot diepte ontladingen van wel 60%. Dit proces van ontladen en opladen kan zo’n 300-400 keer kan worden gedaan. Dit maakt de VDC31M accu prima geschikt als goedkope accu voor het elektrisch varen. Zo kan je met een 40Lbs motor al snel 3 tot 4 uur varen.

Ondanks de dikkere loodplaten heeft VMF het voor elkaar gekregen om toch nog een ontzettend sterk piekvermogen te creëren. Dat maakt dat deze accu naast perfect is voor stroomvoorziening van een elektrische bron ook nog perfect geschikt is voor het starten of om kort wat extra vermogen te geven. Dit komt met name van pas als de accu naast uw apparatuur ook nog een motor moet starten of als uw mover een heuveltje moet worden opgereden of de ondergrond even wat minder is. Hierdoor vraagt deze net even wat meer kracht in een korte tijd.

Onderhouden van je VDC31M

Zet de VDC31M accu als je deze in de winter niet gebruikt wel af en toe even aan de druppellader  op deze manier zorg je ervoor dat ook als hij niet gebruikt wordt in perfecte conditie blijft. Elke accu heeft namelijk ook zelfontlading. Dat betekent dat de accu langzaam leegloopt. Ook al is dit bij deze batterij tot een minimum beperkt is het dus toch verstandig dit te doen. Zo heb je extra lang plezier van je VDC31M accu.

Door het gewicht van 26.1kg is de accu redelijk goed hanteerbaar maar zeker niet de lichtste. De super scherpe prijs van de VDC31M accu maakt echter een hoop goed. Dit product is bij ons standaard in grote aantallen op voorraad. Heb jij er dus snel eentje nodig? Bestel hem dan voor 12:00 uur, dan wordt hij vanavond nog gratis bezorgd. Kan je zelfs zo lang niet wachten, haal hem dan af in één van onze 4 filialen.

Voordelen en nadelen van de VDC31M accu

+ Geschikt voor diepere ontlading
+ Schokbestendig
+ Scherp geprijsd
– Maximale ontlading 60%
– Met zijn gewicht van 26.1 kg minder geschikt als kleinere kinderen alleen willen gaan varen en deze zelf moeten tillen

Extra informatie

Gewicht 23.5 kg
Afmetingen 33.0 × 17.2 × 21.8 cm
Fabrikantcode

VDC31M

Merk

VMF

Voltage

12V

Capaciteit (Ah)

105 Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

800A

Toepassing

Starten, Starten en stroomvoorziening, Stroomvoorziening

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

330

Breedte (mm)

172

Hoogte (mm)

210

Hoogte Totaal (mm)

235

Layout

1

Terminal (poltype)

MAR

Hold-down (voetrand)

B3

Gewicht (kg)

26.1

EAN

8717545599266

Soorten

Deep Cycle accu, Semi-tractie accu, Start accu

Alternatieven voor dit product