Aanbieding!

JDC31M-110 JBE 110Ah Deep Cycle accu, 12V

149.95 Incl. BTW

De JDC31M-110 van het merk JBE accu is perfect geschikt voor toepassingen zoals electrisch varen, voor uw mover of als verbruiks accu voor uw boot of camper. Tegelijk heeft de accu ook nog een hoog piekvermogen hierdoor kan hij ook nog een motor  starten. Het beste van twee werelden in één accu dus.


SKU: JDC31M-110 Categorieën: Boot accu Caravan accu Fluistermotor accu HighMargin Mover accu Solar accu Tuinhuis accu Vrachtwagen accu Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Tags: , , ,

Beschrijving

De JDC31M-110 van het merk JBE is een verbeterde versie van de VDC31M. Meer capaciteit, meer vermogen en een langere levensduur. Deze accu is uitermate geschikt voor recreatie toepassingen zoals elektrisch varen en movers, maar ook voor boten of campers waar naast het starten ook gebruik gemaakt wordt van elektrische verbruikers. Deze glasmat seperatoren van de JDC31M-110 zorgen er voor dat de pasta beter op de loodplaten blijft zitten. Dit zorgt er voor dat de accu dieper ontladen kan worden dan een standaard accu. Ontlading tot 50% is hierdoor geen enkel probleem. Door zijn handige Dual terminal aansluiting heeft deze Dual Purpose accu maar liefst twee positieve en twee negatieve aansluitingen. De twee dubbele aansluiting bestaat uit een gewone automotive pool en daarnaast een zogenoemde marine aansluiting. Een marine aansluiting is een uitstekend schroefdraad met bijbehorende moer. Zo kan de JDC31M-110 naast de gewone poolklemmen ook voorzien worden van m8 buiskabel aansluiting. Let wel op, in tegenstelling tot de VDC31M heeft deze accu lay-out 0 (plus rechts)

Ben jij op zoek naar een sterke accu voor je recreatieve voer- of vaartuig? Zoek dan niet verder want als je deze vandaag voor 12:00 uur nog besteld heb je hem vanavond nog in huis. Super snelle levering tegen de best mogelijke prijs.

Extra informatie

Gewicht 26.5 kg
Afmetingen 33.0 × 17.2 × 21.8 cm
Fabrikantcode

VDC31M

Merk

JBE

Voltage

12V

Capaciteit (Ah)

110Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

800A

Toepassing

Starten, Starten en stroomvoorziening, Stroomvoorziening

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

330

Breedte (mm)

172

Hoogte (mm)

210

Hoogte Totaal (mm)

235

Layout

0

Terminal (poltype)

MAR

Hold-down (voetrand)

B3

Gewicht (kg)

26.8

Soorten

Deep Cycle accu, Semi-tractie accu, Start accu

Alternatieven voor dit product