Duracell 85Ah Extreme EFB Start-stop accu, 780A, 12V, BDE 85H EFB

166.95 Incl. BTW

De Duracell BDE 85H EFB is een 85Ah, 12 volt EFB Start-stop accu met een koudstart van 780A. Deze accu uit de Extreme EFB serie van Duracell is beter bestand tegen diepontlading en gaat tot wel twee keer langer mee dan een gewone accu. Kies je voor betrouwbaarheid en top kwaliteit, dan is deze Duracell 85Ah EFB Start-stop accu de juiste keuze voor jou.


SKU: BDE 85H EFB Categorieën: AGM Start-stop accu voor auto Auto accu HighMargin Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Beschrijving

Deze 12 volt DE 85 EFB Duracell Extreme EFB Start-stop DIN accu heeft een c20 capaciteit van 85Ah. Deze accu uit de Extreme EFB  Start-stop serie van Duracell heeft een extra hoge startkracht van 780A en is tot 2x toe beter bestand tegen diepontlading. Beter bestand tegen diepontlading betekent voor deze start-stop accu dat hij geschikt is om vaker achter elkaar te starten dan een conventionele accu zoals de Duracell Starter of Advanced lijn. Duracell kennen we natuurlijk allemaal wel van de batterijtjes en het roze energieke konijntje. Sinds een aantal jaar hebben zij deze kennis echter ook gebruikt om accu’s te gaan produceren. Van een A-merk als Duracell mag je verwachten dat de kwaliteit van hun accu’s van dezelfde hoge kwaliteit zijn als hun batterijen. Ze produceren hun producten dan ook naar OE maatstaven. Dat betekent dat de Duracell minstens net zo goed is als het product wat origineel in je voertuig zat. Zo voldoet de accu aan de Europese norm EN 50342-1 en zijn ze ontworpen om aan de eisen van alle toonaangevende Duitse autofabrikanten te voldoen. Daarom ben je bij de aanschaf van een Duracell Extreme EFB BDE 85H EFB verzekerd van een betrouwbare krachtige energiebron met een extra lange levensduur.

De techniek van de Duracell BDE 85H EFB Extreme Start Stop accu

De BDE 85H EFB uit de Extreme EFB  start-stop serie van Duracell is de beste keus voor eenvoudige start-stop systemen of in voertuigen waar snellere lading vereist is. De accu is sneller en eenvoudiger op te laden. Door de moderne EFB calcium-technologie is hij volledig onderhoudsvrij en tot wel 2x dieper te ontladen dan een gewone start accu. Met zijn centrale ontgassing en de geïntegreerde kortsluitingsbeveiliging is deze Duracell EFB accu dan ook voorzien van alle nieuwste technieken voor het maken van een betrouwbaar product.

De toepasbaarheid van deze Duracell batterij

De Duracell 85Ah Extreme EFB  start-stop accu is te monteren als alternatief op artikelen met de volgende codes:

Zo is deze Duracell BDE 85H EFB o.a. geschikt voor auto’s met eenvoudige start-stop systemen zonder remregeneratie en start toepassingen waar sneller geladen of dieper ontladen moet kunnen worden. Wil jij weten welke auto accu in jouw auto past? Gebruik dan onze handige kenteken zoekhulp. Vergelijk de uitkomst natuurlijk nog wel even met jouw huidige accu. Dit kan je doen aan de hand van de maten en de capaciteit. Zo weet je zeker dat je niet de verkeerde in huis haalt!

Bestellen van de DE 85H EFB accu

Dit artikel is bij ons standaard een voorraad product. Dit product is een echt krachtpatser en voldoet aan de nieuwste eisen. Deze Duracell Extreme EFB Start-stop BDE 85H EFB is misschien iets duurder dan die van hun concurrentie Varta en Bosch, maar de nieuwste technieken en extreem lange levensduur van Duracell zijn dat dubbel en dwars waard. Bij bestelling van deze BDE 85H EFB Duracell EFB Start-stop 580500080 voor 12:00 uur heb je hem vanavond al in huis door onze Same Day Delivery service.

De voordelen van de 85Ah EFB accu van Duracell

Elke accu heeft zo zijn voor en nadelen. Bij de Duracell BDE 85H EFB zijn er uiteraard veel meer voordelen dan nadelen! Wij hebben ze voor je opgesomd.

Voordelen:

  • Tot wel 2x beter bestand tegen diepontlading
  • Volledig onderhoudsvrij door de moderne EFB calcium-technologie
  • Betrouwbare startkracht en toch cyclisch bestendig
  • Voldoet aan OE eisen
  • Perfecte prijskwaliteit verhouding

Nadelen

  • Iets duurder dan haar concurrentie

Conclusie over de 85Ah Extreme EFB Start-stop accu BDE 85H EFB

Ben je op zoek naar het aller beste? Zoek je een Start-stop EFB accu van een topklasse merk? Zoek niet verder want dan zit je met deze Duracell DE 85H EFB  Start-stop accu  85Ah, 12V 780A helemaal goed. Combineer deze geweldige eigenschappen met onze niet te kloppen prijzen en de Same Day Delivery en je weet dat je eigenlijk niet eens meer verder hoeft te kijken. Gegarandeerd de beste keuze voor jou auto of voertuig!

Extra informatie

Gewicht 20.5 kg
Afmetingen 31.5 × 17.5 × 19 cm
Fabrikantcode

580500080

Merk

Duracell

Capaciteit (Ah)

85Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

780A

Toepassing

Start accu, Starten en stroomvoorziening

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

315

Breedte (mm)

175

Hoogte (mm)

190

Layout

0

Terminal (poltype)

1

Hold-down (voetrand)

B13

Soorten

EFB accu, Start accu, Start-stop accu

Alternatieven voor dit product