Duracell BDE 50 AGM 50Ah Extreme accu, 540A, 12V

149.95 Incl. BTW

De Duracell BDE 50 AGM is een 50Ah AGM Start-stop accu met een koudstart van 540A. Deze 12V accu uit de Extreme AGM serie is bestand tegen zeer diepe ontlading en gaat tot wel drie keer langer mee dan een gewone accu.


SKU: BDE 50 AGM Categorieën: AGM Start-stop accu voor auto Auto accu LowMargin Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Beschrijving

De BDE 50 AGM Duracell Extreme AGM Start-stopaccu heeft een capaciteit van 50Ah. Deze 12 volt accu uit de Extreme AGM Start-stop serie van Duracell heeft een extreem hoge startkracht van 540A en is daarom tot wel 3x beter bestand tegen diepontlading.

Duracell kennen we natuurlijk allemaal wel van de batterijtjes en het roze ADHD konijntje. Sinds een aantal jaar hebben zij deze kennis echter ook gebruikt om accu’s te gaan produceren. Van een A-merk als Duracell mag je verwachten dat de kwaliteit van hun accu’s van dezelfde hoge kwaliteit zijn als hun batterijen. Ze produceren hun producten dan ook naar OE maatstaven. Dat betekent dat de Duracell minstens net zo goed is als het product wat origineel in je voertuig zat. Zo voldoet de accu aan de Europese norm EN 50342-1 en zijn ze ontworpen om aan de eisen van alle toonaangevende Duitse autofabrikanten te voldoen. Daarom ben je bij de aanschaf van een Duracell Extreme AGM BDE 50 AGM verzekerd van een betrouwbare krachtige energiebron.

De Duracell BDE 50 AGM batterij eigenschappen

Benieuwd of deze accu geschikt is voor jouw auto? Bekijk dan de eigenschappen van het product en vergelijk deze met je huidige accu. De belangrijkste eigenschappen die je dient te  vergelijken zijn: Start-stop, afmetingen, layout en voetrand. Twijfel je ondanks alle informatie nog steeds? Het is mogelijk 6 dagen per week contact met onze klantenservice op te nemen via Chat, Email, Telefoon, WhatsApp & Facebook Messenger. Zo proberen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het uitzoeken van de juiste accu.

Duracell artikelcode: BDE 50 AGM / DE 50 AGM
Voltage: 12V
Capaciteit: 50Ah
Koudstart vermogen (CCA): 540A (EN)
Afmetingen: 210x175x190mm
Layout: 0 (plus rechts)
Bekijk alle overige eigenschappen

Compatibiliteit van de Duracell DE 50 AGM Extreme AGM Start stop accu

Deze Duracell BDE 50 AGM o.a. geschikt voor auto’s met geavanceerd start-stop systemen met remregeneratie en toepassingen waar naast starten ook sneller geladen of veel dieper ontladen moet kunnen worden. Wil jij weten welke auto accu in jouw auto past? Gebruik dan onze handige kenteken zoekhulp. Vergelijk de uitkomst natuurlijk nog wel even met jouw huidige accu. Dit kan je doen aan de hand van de maten, layout en de capaciteit. Zo weet je zeker dat je niet de verkeerde in huis haalt! De Duracell 50Ah Extreme AGM start-stop accu is te monteren als alternatief op artikelen met de volgende codes:

OEM

 • BMW code: 61217623132 / 61219364597
 • Hyundai & KIA code: AGM50L-DIN / AGM50LDIN
 • VAG code: OEN 12E 915 10 / OEN12E91510 (Audi, Volkswagen, Skoda en Seat)

De Voordelen van de BDE 50 AGM Duracell Extreme AGM Start-stopaccu

De BDE 50 AGM uit de Extreme AGM start-stop serie van Duracell is de beste keus voor geavanceerde start-stop systemen met remregeneratie of in voertuigen waar snelle lading of diepe ontlading vereist is. De accu is sneller en eenvoudiger op te laden. De moderne AGM calcium-technologie maakt hem onderhoudsvrij, volledig lek vrij dankzij de absorberen glasmatten en tot wel 3x dieper te ontladen dan een gewone start accu. Met zijn centrale ontgassing en de geïntegreerde kortsluitingsbeveiliging is deze Duracell AGM accu dan ook voorzien van alle nieuwste technieken voor het maken van een betrouwbaar product.

Voordelen:

 • Extreem sterke accu voor dit formaat 210x175x190mm, dit formaat met deze techniek wordt niet gemaakt door Varta of Bosch voor de automotive
 • Tot wel 3x beter bestand tegen diepontlading
 • Geschikt voor auto’s met een start stop systeem
 • Volledig lek en onderhoudsvrij door de moderne AGM technologie
 • Geschikt als start en stroomvoorzieningsaccu voor je boot
 • Betrouwbare startkracht en extreem cyclisch bestendig
 • Voldoet aan OE eisen
 • Bewezen betrouwbaar  A-merk en top kwaliteit
 • Maar liefst 2 jaar garantie

Nadelen

 • Prijs kwaliteit verhouding ligt iets boven gemiddeld

Conclusie

Dit artikel is bij ons standaard een voorraad product. Dit product is een echt krachtpatser en voldoet aan de nieuwste eisen. Deze Duracell Extreme AGM Start-stop BDE 50 AGM is misschien iets duurder dan die van hun concurrentie VMF AGM550540 en Yuasa YBX9012 , maar de nieuwste technieken en extreem lange levensduur van Duracell zijn dat dubbel en dwars waard. Bij bestelling van deze BDE 50 AGM Duracell AGM Start-stop voor 12:00 uur heb je hem vanavond al in huis door onze Same Day Delivery service.

Extra informatie

Gewicht 15.5 kg
Afmetingen 21 × 17.5 × 19 cm
Fabrikantcode

AGM550540

Merk

Duracell

Capaciteit (Ah)

50 Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

540A

Toepassing

Starten, Starten en stroomvoorziening, Stroomvoorziening

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

210

Breedte (mm)

175

Hoogte (mm)

190

Layout

0

Terminal (poltype)

1

Hold-down (voetrand)

B13

Soorten

AGM accu, Start accu, Start-stop accu

Alternatieven voor dit product