Aanbieding!

6 BD GC2-HC BatteryDeal 230Ah Deep cycle accu (tractie), 6V

234.95 Incl. BTW

BatteryDeal 6 BD GC2-HC accu kopen? 6V, 230Ah, geschikt voor diepe ontlading. Gratis verzending en snelle levering. Bestel eenvoudig.


SKU: 6 BD GC2-HC Categorieën: Accu voor zonnepanelen Boot accu Golf Buggy accu Hoogwerker accu MidMargin Schrobmachine accu Solar accu Tuinhuis accu Veegmachine accu Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Beschrijving

De BatteryDeal 6 BD GC2-HC, 230Ah 6V Flooded Deep-Cycle Lood-zuur accu kopen? Dit product is onderdeel van de 6V Deep Cycle High Capacity lijn . Deze lijn is het vlaggenschip van de Batterydeal flooded lood-zuur accu’s.  De 6 BD GC2-HC heeft een betere capaciteit en performance dan die van Trojan T-105 en is ook nog voordeliger. De afmetingen van deze accu zijn 259x181x279mm.

Deze deep cycle accu is met zijn dikke gegoten loodplaten extreem diep te ontladen. Hierdoor is hij dus samen met zijn hoge energie afgifte perfect geschikt voor toepassingen waar aanhoudende stroomvoorziening nodig is. Daarom zie je deze batterij vaak terug bij Elektrisch aangedreven recreatie voertuigen zoals Golfbuggies, golfkarren en UTV’s. Daarnaast wordt hij ook vaak gebruikt in motive applicaties zoals Hoogwerkers, Vloerreinigingsmachines, schrobmachines, zuigmachine en stapelaars maar bijvoorbeeld ook in Marine toepassingen.

De Voordelen

De BatteryDeal 6 BD GC2-HC, 230Ah Deep Cycle Flooded accu van 6V is door zijn robuuste constructie dan ook geschikt voor langdurig stroom ontrekken (diepere ontlading. De techniek in deze 6 BD GC2-HC batterij van BatteryDeal zorgt voor een langere levensduur. Daarnaast geeft de accu een groter vermogen aan energie, zorgt hij voor een lagere uitvaltijd (tijd dat je apparaat stil moet staan voor opladen) en voor een lagere onderhoudskosten.

  • Zeer diep te ontladen
  • Met 1200 cycles bij een onltading van 50% DoD een  hoge aantal levenscycles
  • Perfecte prijskwaliteit verhouding
  • Hitte en corrosie bestendig
  • Slechts 5-10% Zelfontlading per maand
  • 99% Recyclebaar

Bestellen

Het bestellen van de BatteryDeal 6 BD GC2-HC, 230Ah deep Cycle batterij  is super eenvoudig. Voeg hem toe aan je winkelmand en maak hierna gebruik van onze uitgebreide betaalopties. Voor dit product is op dit moment helaas geen Same Day levering mogelijk, omdat dit artikel niet met de reguliere pakketdienst mee kan.

Al onze Batterydeal flooded lood-zuur deepcycle batterijen worden vanwege het gewicht en schadegevoeligheid dan ook verzonden via pallet Transport. Levering kan dus alleen op werkdagen tussen 09:00 en 17:00, de levertijd hiervan is 1 werkdag.

Conclusie

Wil jij een BatteryDeal 6 BD GC2-HC, 6V 230Ah Deep Cycle Flooded accu online bestellen? Koop dan nu je BatteryDeal 6 BD GC2-HC accu voordelig en eenvoudig bij Accudeal. Deze accu is extreem diep te ontladen en met 1200 cycles bij 50%DoD een hoog aantal cycles. Hierdoor is dit artikel perfect geschikt voor toepassingen die langdurig stroom nodig hebben.

De levertijd bedraagt 1 werkdag en hij wordt bezorgd middels pallet transport. Avond levering en same day levering is daarom niet mogelijk door het zware gewicht en de schadegevoeligheid van het product.

 

Extra informatie

Gewicht 29 kg
Afmetingen 25.9 × 18.1 × 27.9 cm
Fabrikantcode

6 BD GC2-HC

Merk

BatteryDeal

Capaciteit (Ah)

230 Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

N.V.T.

Toepassing

Stroomopslag, Stroomvoorziening

Onderhoudsvrij

nee

Lengte (mm)

259

Breedte (mm)

181

Hoogte (mm)

279

Hoogte Totaal (mm)

281

Layout

0

Terminal (poltype)

2, 3, ELPT 1

Hold-down (voetrand)

B00

Gewicht (kg)

28

Soorten

Deep Cycle accu, Semi-tractie accu

Alternatieven voor dit product