Accu voor een Opel Vivaro

Een bronzen Opel Vivaro

De Opel Vivaro is een populaire bedrijfswagen. Gebruik jij deze auto ook en ben je op zoek naar een nieuwe accu? Bij Accudeal vind je snel en gemakkelijk de juiste batterij.

Deze auto werd ook wel verkocht als de Renault Trafic, tot het jaar 2000. In totaal zijn er 3 generaties op de markt gebracht, waarvan de laatste in 2014.  Deze nieuwste generatie verschijnt als zowel een van als minibus met 4 deuren. Ook wordt de auto aangeboden in 2 verschillende dak hoogtes.

Welke accu is geschikt voor jouw Opel Vivaro?

Niet elke Opel Vivaro gebruikt dezelfde accu. Zo hebben de nieuwere modellen meer elektrische accessoires, welke ook meer van je accu zullen vragen. Het is daarom erg belangrijk dat je de juiste accu kiest. Een accu met te weinig vermogen of capaciteit zal namelijk niet lang mee gaan in de bus!
Maar welke accu is dan geschikt voor jouw Vivaro? Je kunt gebruik maken van onze kentekenzoekmachine om de juiste batterij te vinden. We tonen je een aantal opties aan de hand van je kenteken. Je hoeft alleen nog maar de specificaties te vergelijken met je huidige accu. Natuurlijk kun je ook zoeken tussen ons totale aanbod auto accu’s. Hier kun je filteren op afmetingen, capaciteit of merk.

Opel Vivaro accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Opel Vivaro accu’s

Hulp bij het monteren

Het vervangen van een accu is een klusje dat je prima zelf kunt doen. Je moet alleen even weten hoe. Daarom hebben wij een handleiding geschreven waarin we je stap voor stap uitleggen hoe dit moet.  

Accu’s voor alle Opel Vivaro Bestelwagen uitvoeringen

  • Opel Vivaro A Bestelwagen 2001 tot heden
  • Opel Vivaro B Bestelwagen 2014 tot heden

Accu’s voor alle Opel Vivaro Bus uitvoeringen

  • Opel Vivaro A Bus 2001 tot heden
  • Opel Vivaro B Bus 2014 tot heden

Accu’s voor alle Opel Vivaro Open Laadbak uitvoeringen

  • Opel Vivaro A Open Laadbak/Chassis 2001 tot heden
  • Opel Vivaro B Open Laadbak/Chassis 2014 tot heden

Bestellen en bezorgen

Als ZZPer moet jouw Opel Vivaro elke dag voor je klaar staan. Een dag geen bus betekend namelijk een dag geen werk. Op het moment dat je auto kuren begint te vertonen met starten, twijfel je dan ook geen moment en ga je direct op zoek naar een nieuwe accu. Tijdens je eerste koffie pauze van de dag begin je te googelen naar accu’s. Al snel kom je uit bij Accudeal en kijk je naar het assortiment. Je bent er niet helemaal zeker van welke accu nu de juiste is en besluit met de klantenservice te bellen. Samen vinden jullie de juiste batterij die je dan ook snel besteld. Omdat dit voor 12 uur gebeurd heb je de accu ook nog eens dezelfde avond in huis. Zo rijdt jouw Vivaro de volgende dag weer als een zonnetje en kun je er weer jaren tegenaan!

Samenvatting

De populaire Opel Vivaro zie je veel als bedrijfswagen op de Nederlandse wegen. Het is daarom belangrijk dat je een accu van goede kwaliteit in de auto plaatst. Bij Accudeal vind je accu’s van de beste kwaliteit voor de juiste prijs. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan zeker contact met ons op. We kijken graag met je mee!