Accu voor een Nissan Sunny

Afbeelding van een zwarte Nissan Sunny

Voordat de Nissan Almera op de markt kwam, was daar de Nissan Sunny. Het model werd in 1982 gemaakt en zou de concurrentie aangaan met onder andere de VW Golf. De eerste generatie werd gekenmerkt door zijn hoekige vormen en lange motorkap. De 2e generatie, in 1990, werd al wat moderner en dynamischer. Dit model is aangeboden tot en met 221 PK, de GTI-versie. De auto is uiteindelijk 13 jaar geproduceerd. Helaas gaan accu’s niet al die tijd mee. Gelukkig is de aanschaf van een nieuwe batterij geen grote uitgave bij Accudeal. 

Welke accu is geschikt voor jouw Nissan Sunny?

Nu zul je niet snel een Nissan Sunny met moderne snufjes tegenkomen. Van een start-stop systeem had men toen nog niet gehoord. Dat streept al een aantal accu’s in het totale aanbod weg. Maar er blijft nog keuze genoeg over. Om het zoeken wat makkelijker te maken, kun je bij ons op je kenteken zoeken. We tonen je een selectie van batterijen waarna je alleen nog de specificaties hoeft te vergelijken. Natuurlijk kun je ook altijd even contact met ons opnemen, dan kijken we met je mee. 

Nissan Sunny accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Nissan Sunny accu’s

Hulp bij het monteren

Het vervangen van de auto kan een lastig klusje zijn. Het is namelijk niet iets wat je wekelijks doet. Daarom hebben wij een handleiding geschreven, “hoe vervang je zelf een auto accu”. Hierin laten we je stap voor stap zien hoe je dit op een veilige manier kunt doen.  

Accu’s voor alle Nissan Sunny uitvoeringen

 • Nissan Sunny I (B11) 1982 tot 1990
 • Nissan Sunny I Coupé (B11) 1982 tot 1990
 • Nissan Sunny II (B12) 1986 tot 1991
 • Nissan Sunny II Coupé (B12) 1986 tot 1991
 • Nissan Sunny III (N14) 1990 tot 1996

Accu’s voor alle Nissan Bluebird Hatchback/Liftback uitvoeringen

 • Nissan Sunny II Hatchback (N13) 1986 tot 1991
 • Nissan Sunny III Liftback (N14) 1990 tot 1996

Accu’s voor alle Nissan Sunny Traveller uitvoeringen

 • Nissan Sunny I Traveller (B11) 1982 tot 1990
 • Nissan Sunny II Traveller (B12) 1986 tot 1991
 • Nissan Sunny III Traveller (Y10) 1990 tot 200

Accu’s voor alle Nissan Bluebird Bestelwagen uitvoeringen

 • Nissan Sunny Bestelwagen/Bus (B11) 1982 tot 1990
 • Nissan Sunny III Bestelwagen/Bus (Y10) 1990 tot 2000

Bestellen en bezorgen

Je rijdt al jaren lang met plezier in je Nissan Sunny rond. Het mag dan misschien niet moeders mooiste zijn, hij doet wat hij moet doen. Hij start, hij stopt, hij wordt warm. Jammer genoeg niet koud, maar daar helpen open ramen net zo goed mee. Je geeft eigenlijk niet zoveel om auto’s dus waarom zou je een ander aanschaffen? Deze parel kan nog prima een aantal jaren mee! Zoals elke dag stap je met je koffie in de auto. Het is hartstikke koud, dus je wilt de verwarming snel aan hebben.

Helaas laat je Sunny je letetrlijk in de kou staan. Er is geen beweging in te krijgen! Dat wordt de bus pakken. Eenmaal op je werk besluit je maar direct naar een nieuwe batterij te zoeken. Al snel kom je bij Accudeal uit en vind je de juiste accu. En die kan ook nog eens dezelfde vaond bezorgd worden. Zodra je uit de bus stapt zie je op de handige track & trace link dat de accu er ook al bijna is. Zo kun je de volgende dag weer lekker met de auto op pad!  

Samenvatting

Ben jij in het bezit van een Nissan Sunny en op zoek naar een nieuwe batterij? Voor elk type hebben wij de juiste accu op voorraad.