Accu voor een Nissan Almera

afbeelding van een grijze Nissan Almera

De Nissan Almera valt in het C-segment, ook wel de compacte middenklasse genoemd. Het model is nooit echt een verkoop kanon geweest. Dat Nissan zeer degelijke auto’s bouwt blijkt wel uit het feit dat vrijwel alle verkochte Almera’s nog steeds probleemloos over de weg rijden. Zoals de ANWB ooit schreef over de Nissan Almera: ‘De Almera is zo betrouwbaar als een Zwitserse bank’.  
De eerste Nissan Almera rolde in 1995 uit de fabriek als opvolger van de Nissan Sunny. Hij kwam in de uitvoeringen sedan en hatchback. Tot het jaar 2007 is de Almera geproduceerd in verschillende varianten en modellen waarna de auto is opgevolgd door de Nissan Note en Nissan Quashqai.  

Deze zeer degelijk gebouwde auto zal de levensduur van de accu met veelvoud overleven. De accu zal dus om de zoveel jaar vrijwel het enige onderdeel zijn wat vervangen moet worden.  

Welke accu is geschikt voor jouw Nissan Almera?

In de 12 jaar dat de Nissan Almera is geproduceerd, zijn er in totaal 4 verschillende benzine motoren en 3 verschillende diesel motoren in de Almera geplaatst. Hierdoor zijn er verschillende soorten en maten accu’s gebruikt om deze Almera’s te voorzien van stroom. Ook zijn er in de loop der jaren een aantal Alemra’s flink onderhanden genomen door tuners die er weer andere motoren in plaatsten met daarbij behorende accu’s.  
Belangrijk dus om de resultaten die voortkomen uit de kentekenzoeker goed te vergelijken met de oude accu die je wil vervangen om er zeker van te zijn dat je de juiste besteld.    

Nissan Almera accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Nissan Almera accu’s

Hulp bij het monteren

Om een accu te vervangen van de Nissan Almera hoef je gelukkig geen raketgeleerde te zijn. Via ons handige stappenplan kan je dit gemakkelijk zelf doen. Hierdoor hoef je niet meer langs de garage om dit te laten doen.  
Kom je er toch niet helemaal uit dan bied YouTube misschien nog uitkomst. Hier staan handige filmpjes die je stap voor stap kan volgen voor deze ‘reparatie’.  

Accu’s voor alle Nissan Almera uitvoeringen

  • Nissan Almera I (N15) van 1995 tot 2000
  • Nissan Almera II (N16) van 2000 tot heden

Accu’s voor alle Nissan Almera Tino uitvoeringen

  • Nissan Almera Tino (V10) van 1998 tot 2006

Accu’s voor alle Nissan Almera Hatchback uitvoeringen

  • Nissan Almera I Hatchback (N15) van 1995 tot 2011
  • Nissan Almera II Hatchback (N16) van 2000 tot heden

Bestellen en bezorgen

Zoals al eerder aangegeven zijn deze Japanners een brok betrouwbaarheid. De onderdelen zullen, die bij andere auto’s snel vervangen moeten, worden de levensduur van een accu overleven.  
Na al een aantal jaar zorgeloos rond rijden begint je Almera toch wat lastiger te starten. Zeker zodra het koudere herfst weer zijn intreden doet.  
Om te voorkomen dat je na een bezoek in de koude wintermaanden niet meer weg komt bij je schoonfamilie, ben je het euvel voor. Je besteld alvast een nieuwe accu bij Accudeal.nl. Hier vind je snel de juiste accu voor jouw Almera en kan je met een gerust hart je schoonfamilie bezoeken! Voor 12:00 besteld is diezelfde avond nog in huis! 

Samenvatting

De Nissan Almera, al met al een zeer goede aankoop waarvan je jaren plezier zal hebben. Ook al zal je om de zoveel jaren de accu moeten vervangen.  
Voor de beste aankoop van een nieuwe accu ben je bij Accudeal.nl aan het juiste adres! Als je vragen hebt dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar.