Accu voor een Mitsubishi Lancer

Mitsubishi Lancer

De Mitsubishi Lancer gaat al langer mee dan vandaag. Eind jaren 70 kwam dit model voor het eerst op de markt. In eerste instantie werd dit model voor de sportieve rijder geïntroduceerd. Maar om de markt wat te verbreden, is in 1986 besloten om ook een stationwagen aan het assortiment toe te voegen. Een paar jaar later volgde de sedan in de derde generatie en daarmee was de familie compleet. Ook al mag dit niet het populairste model van Mitsubishi zijn, hij wordt geroemd om zijn zuinigheid. In 2015 is het laatste type aangekondigd, de Lancer Evolution Final Edition. Ben jij in het bezit van een Lancer en op zoek naar de juiste accu? Lees dan vooral verder! 

Welke accu is geschikt voor jouw Mitsubishi Lancer?

De auto industrie, en daarmee ook de Mitsubishi Lancer is sinds de jaren 70 flink veranderd. Auto’s worden meer en meer behangen met technische snufjes. Complete computers worden aan het dashboard toegevoegd en de multimediakanalen zijn niet meer op één hand te tellen. Daarmee wordt er ook meer en meer van de accu’s gevraagd. Het is daarom heel belangrijk dat je  de juiste accu voor jouw type Lancer installeert. Heb je een wat ouder model? Dan is de stroombehoefte lager dan het model uit 2015. Je kunt altijd voor meer capaciteit kiezen, maar dan moet de accu nog wel passen. Gebruik onze handige zoekfilters of kenteken zoekmachine om erachter te komen welke accu je kunt gebruiken. 

Mitsubishi Lancer accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Mitsubishi Lancer accu’s

Hulp bij het monteren

Ook het monteren gaat bij jongere auto’s anders dan de oudere modellen. Dit komt veelal voor bij auto’s met een start-stop motor. Hoe je dit toch op een veilige manier kunt doen hebben we beschreven in deze handleiding.

Accu’s voor alle Mitsubishi Lancer uitvoeringen

 • Mitsubishi Lancer F (A15) 1983 tot 1986
 • Mitsubishi Lancer III (CiA, C6A) 1983 tot 1986
 • Mitsubishi Lancer III Stationwagen (CiV, C3V) 1985 tot 1992
 • Mitsubishi Lancer IV (C6A, C7A) 1988 tot 1997
 • Mitsubishi Lancer IV Hatchback (C6A, C7A) 1988 tot 1994
 • Mitsubishi Lancer V (CBA, CEA) 1991 tot 1996
 • Mitsubishi Lancer V Stationwagen (CBW, CDW) 1992 tot 2003
 • Mitsubishi Lancer VI (CJ, CP) 1995 tot 2003
 • Mitsubishi Lancer VII (CSA, CTA) 2000 tot 2013
 • Mitsubishi Lancer VII Stationwagen (CSW, CTW) 2000 tot 2013
 • Mitsubishi Lancer VIII (CYA, CZA) 2007 tot heden
 • Mitsubishi Lancer VIII Sportback (CXA) 2007 tot heden

Bestellen en bezorgen

Het is woensdag, jouw vrije dag. Je hebt zojuist de kinderen naar school gebracht en besluit om even langs je ouders te rijden. Die kunnen een spontaan bezoekje altijd wel waarderen! Je auto heeft de laatste tijd ook wat start-problemen, dus daar kan je vader gelijk even naar kijken. Gelukkig weet je de auto nog te starten en kom je veilig aan bij je ouderlijk huis. Daar aangekomen meet je vader de accu door. Dat is niet best, het voltage is veel te laag. Samen kijken jullie op Accudeal of er nog een leuke aanbieding is. Die is er! Je bestelt de accu snel en deze wordt dezelfde avond al bezorgd. Je vader wil dan wel langskomen om even te helpen monteren. Dat is snel opgelost!

Samenvatting

Als je op zoek bent naar een nieuwe accu is het dus heel belangrijk om te kijken welke accu je nodig hebt. Er zijn veel verschillende modellen beschikbaar. Je kunt dit doen door te zoeken via de kentekenzoekmachine of door contact op te nemen met onze klantenservice. We kijken graag met je mee!