BMW Motor Accu

BMW logo

Ben jij zin het bezit van een BMW motor en op zoek naar een nieuwe accu? Lees dan vooral verder! Naast dat BMW een wereldbekend auto merk is, is het binnen de motorfiets wereld ook een van de grootste namen. Sinds de jaren 20 is het bedrijf begonnen met de productie van motorfietsen met boxermotoren omdat ze door het Verdrag van Versailles geen vliegtuigen meer mochten produceren.  

Dit bleek een groot succes te zijn waarna de Duitsers op zoek gingen naar een zo efficiënt mogelijke machine met het grootste rijcomfort op hoge snelheden. Tot aan het jaar 1983 is BMW altijd gebruik blijven maken van een tweecilinder boxermotor voor hun motorfietsen. Hierna werden er voor het eerst drie en vier cilinder motoren gebruikt in de nieuwe K-modellen, zoals de BMW K 100 en BMW K 75 series.  

Ook werd het design in de loop der jaren aangepast waar de zeer futuristische K1 (1988) de plank helaas volledig missloeg, gelukkig waren de enduro/offroad modellen van BMW wel een lust voor het oog. Ook in Nederland heeft BMW een groot markt aandeel en is de R 1200 GS een enorm verkoop kanon gebleken 

In de racerij is BMW vooral in de begin jaren erg succesvol geweest op elk vlak maar door de Tweede Wereldoorlog konden ze pas vanaf de jaren 50 weer mee doen aan wedstrijden. Hier zijn ze pas vanaf de jaren 70 weer succesvol gebleken en dan eigenlijk alleen in de enduro/offroad klasse, sinds 2009 doet BWM weer mee in het WK Superbike met de BMW S 1000 RR. 

Hoe vind je de juiste accu voor jouw BMW motor?

BMW staat bekend om zijn zeer degelijk gebouwde motorfietsen onder het mom van deutsche gründlichkeit en zullen veel langer mee gaan dan de accu’s die erin zitten. 

Om er zeker van te zijn dat je de juiste accu besteld voor jouw BMW motor is het belangrijk dat de maten en polschema precies overeen komen met de te vervangen accu. 

Dit omdat er van motorfiets accu’s veel verschillende maten zijn en het door de kleine ruimte vaak niet mogelijk is om een accu te plaatsen die ook maar een millimeter afwijkt van de oude accu.  

Codes zoals YTX14-BS, YB9-B, TTZ10S-BS, etc. geven aan wat de afmetingen zijn en wat het polschema is. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen met al die letters en cijfers dan staat onze klantenservice voor je klaar om je te helpen! 

BMW Accu zoeken via model

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Meest verkochte producten

Alles over BMW accu’s

Zodra je de juiste motorfiets accu hebt gevonden voor jouw BMW is het vervolgens gemakkelijk te bestellen in de webshop van Accudeal.nl.  

Uiteraard begrijpen wij dat het erg vervelend is als je motor niet meer wil starten door een accu die op/kapot is. Hiervoor hebben wij op doordeweekse dagen een same-day delivery, voor 12:00 besteld is nog dezelfde avond in huis! 

BMW C1

Lees meer over accu’s voor je BMW C1

BMW C

Lees hier alles over accu’s voor je BMW C

BMW F

Lees meer over accu’s voor je BMW F

BMW G

Lees hier alles over accu’s voor je BMW G

BMW HP

Lees meer over accu’s voor je BMW HP

BMW K

Lees hier alles over accu’s voor je BMW K

BMW M

Lees meer over accu’s voor je BMW M

BMW R18

Lees hier alles over accu’s voor je BMW R18

BMW R90

Lees meer over accu’s voor je BMW R90

BMW R900

Lees hier alles over accu’s voor je BMW R900

BMW R1150

Lees meer over accu’s voor je BMW R1150

BMW R1200

Lees hier alles over accu’s voor je BMW R1200

BMW R1250

Lees meer over accu’s voor je BMW R1250

BMW R

Lees hier alles over accu’s voor je BMW R

BMW R Nine

Lees meer over accu’s voor je BMW R Nine

BMW S

Lees hier alles over accu’s voor je BMW S